Get your freak on TAG

Get your freak on TAG

De ‘get your freak on’ tag zijn allerlei vragen over gekke posities in bed, rare gewoontes enz. Dus kijk snel mee voor de antwoorden!

VRAGENLIJST

Welke Nickname gebruikt je familie voor je?

Liesje óf Lies. Als iemand echt Liza zegt dan heb ik altijd het gevoel of ik iets fout heb gedaan. De eerste die ermee begon was mijn vader.

Wat is een rare gewoonte van je?

Of het echt een rare gewoonte is weet ik niet. Maar af en toe is het voor mij (en voor mijn vriend) wel een beetje vervelend. Omdat ik dat jarenlang heb gedaan kan ik niet meer slapen zonder te hebben gelezen. Al is het maar één hoofdstuk, maar ik moet en zal hebben gelezen. Anders kan ik gewoon niet in slaap vallen. Dat duurt dan echt uren. Als ik even heb gelezen kan ik daarna veel sneller in slaap vallen.

Wat zijn je fobieën?

Spinnen. Daar kan ik heel kort over zijn. Wanneer ik onder douche wil staan en daar is een spin ga ik gewoon niet douchen. Dus ja, in mijn nakie door het huis rennen totdat mijn vriend daadwerkelijk de spin heeft verwijderd.

Welk liedje zing /schreeuw je lekker hard mee als je alleen bent?

Dat kan echt van alles zijn. Ik heb niet echt speciale nummers die ik altijd luister. Zeker in de auto (als ik weer eens in de file sta) moet het gewoon hard en vals gezonden worden ;).

Wat is irritant aan jou, waar irriteer je je aan bij anderen of in het algemeen?

Ik ben ontzettend ongeduldig, kan maximaal stressen voordat ik op vakantie ga, kan heel rommelig zijn, maar ook weer heel netjes, hou vast aan mijn to-do lijstjes en ik kan nog wel even doorgaan ;). Waar ik mij dan aan irriteer bij andere zijn dingen die niet in mijn straatje passen. Dus bijvoorbeeld ik heb iets gepland en daar moet van afgeweken worden.

Aan welke kant van het bed slaap je?

Als je voor het bed staat aan de linkerkant. Dat is bij ons de raamkant.

Hoe heette je eerste knuffel?

Volgens mij Nijntje. Dat was een klein roze konijntje. Ik denk dat ‘ie nu bij mijn ouders op zolder ligt?

Wat bestel je bij de Starbucks?

Ik kom eigenlijk nooit bij de Starbucks. Ik vind het best prijzig voor dat wat je krijgt. Dan heb ik liever een goede espresso van lekkere bonen.

Welke beautyregel raad je iedereen aan maar houd je jezelf niet aan?

Mijn kwasten wassen. Sinds mijn remover van Real Techniques doe ik het wel een heel stuk vaker. Nu ongeveer om de 2 weken terwijl het eerst veel minder vaak was. Oeps…

Wat is jouw positie onder de douche?

Staand?

Heb je gekke body skills?

Ik kan met mijn tong mijn neus aanraken. Gek genoeg?

Wat is je favoriete slechte snack?

Chilli cheese nuggets van the burger king. Zo lekker, maar zo ongezond.

Wat is een stopwoord van je?

Dju, tof, te gek, nondeju…..

 

Zo, en nu jij. Wat zou jij antwoorden op de bovenstaande vragen?

Liefs, Liza

 

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.