De hal opfleuren met planten – BUDGET!

De hal opfleuren met planten – BUDGET!

Elke keer wanneer ik vakantie heb wil ik dingen in huis aanpakken. Andere spulletjes neerzetten waardoor het direct heel anders uitziet. Dit keer is het tijd voor de hal. Als eerste alles weggehaald wat er stond. Ik wilde sowieso wat meer groen dus werd het tijd voor planten. Ik ben naar de bloemist gegaan en daar heb ik een hangplant gekocht en een varen. 

Op zolder ben ik nog volop bezig om alle decoratie spullen goed op te bergen zodat ik ze makkelijk terug kan vinden. Dan weet ik tenminste wat ik heb… Dus voordat ik had gekeken wat ik nog had liggen heb ik wel alvast de planten gekocht. Toen ik thuiskwam ben ik naar boven gerend om twee potten te pakken. Verder nog wat andere decoratie die ik er tof bij vind passen en daar is dit uitgekomen.

Hal

planten

Een varen in een pot waarvan ik niet meer weet waar die van is. De vaasjes zijn van Trendhopper. De budda heb ik ooit gekregen en het belletje is van mijn opa & oma geweest. Die hing daar ook bij de deur dus dat was het eerste wat ik ophing in ons huis.

planten

De pot waar de hangplant in zit heb ik volgens mij ooit bij de Intratuin gekocht. Het bordje heb ik voor mijn vorige huis van mijn nicht gekregen en de lantaarn is volgens mij van de Action.

De plankjes zijn trouwens van de Praxis!

planten planten

In totaal heb ik nu €5,- betaalt voor de plantjes. De rest had ik allemaal al in huis. Ziet er direct anders uit. Ik was het vorige namelijk wel zat.

 

Liefs, Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.