Een heel simpel gevuld dienblad voor Pasen

Een heel simpel gevuld dienblad voor Pasen

Simpel kan ook leuk zijn! Ik wilde iets anders voor op tafel en aangezien het komend weekend Pasen is maakte ik een dienblad in dit thema. Ik heb maar een aantal dingen gebruikt terwijl het eindresultaat toch gezellig staat al zeg ik het zelf. Kijk mee hoe ik mijn dienblad heb gevuld!

Mijn koperkleurige dienblad die ik bij de AH kocht net voor kerst maakte ik leeg en daar legde ik mos op. Er zaten nog bladeren aan en die liet ik eraan. Het wordt als het goed is steeds beter weer en ik wil het wat kleuriger hebben. Bladeren vind ik er zelf wat gezelliger uitzien dan alleen maar ‘saai’ mos dus prima, die mochten blijven liggen.

Pasen

Bij Pasen denk ik zelf niet alleen maar aan chocolade-eieren en paashazen, maar ook aan de lente! Ik wilde dus wat kleur toevoegen. Ik vind het gezellig om ook in de lente kaarsjes aan te steken en toevallig had ik nog drie gekleurde theelichthoudertjes. Deze zette ik ertussen.

Pasen

Van andere jaren heb ik nog paaseieren en bloemetjes liggen. Ik zocht wat gekleurde dingen uit en legde die bovenop het mos. Het hoeft voor mij niet heel vol uit te zien dus ik heb het nog subtiel gehouden.

Pasen

Eigenlijk is dan je dienblad al klaar! Een paar minuten werk eigenlijk en het ziet er toch weer gezellig uit zo voor de Paasdagen.

Pasen

Heb jij iets speciaals in huis voor Pasen?

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.