Hema longer lasting lipstick 03

Hema longer lasting lipstick 03

hema lipstick

Over de Hema lipstick heb ik goede verhalen gelezen. Toen ik door de Hema liep kon ik het dus niet laten om een lipstick in mijn mandje te gooien en zelf eens te testen. Ik koos voor een wat donkerdere kleur rood. Past bij veel gelegenheden en ik gebruik over het algemeen vaak warmere kleuren in mijn make-up. Dus een prima excuus vond ik zelf! 😉

hema lipstick

De rode kleur draagt de ‘naam’ 03. Jammer dat er geen echte namen aan verbonden zijn, maar voor zo’n klein prijsje mag het de pret niet drukken. Wat me direct opviel aan de huls van de lipstick is dat hij vrij smal is. Andere lipsticks zijn vaak dikker. Maar verder is ‘ie strak zwart met het Hema logo erop gedrukt. Op de bovenkant van de dop zie je het kleurnummer. Ik heb dus gekozen voor nummer 3.

hema lipstick

Deze Hema lipstick behoort tot de longer lasting collectie. Ik ben zeer benieuwd want ik vind niks lelijker en vervelender dan een lipstick die slecht dekkend is en snel weer verdwijnt.

Hema zegt over de lipstick het volgende:

De sterke dekking staat garant voor een langhoudende, mooie kleur op de lippen. De romige crèmeformule houdt de lippen ook de hele dag zacht en soepel.

  • artikelnummer: 11233503
  • Intense kleurdekking
  • geeft niet af
  • ook in matte kleuren
  • kleurnummer: 03

De hele dag soepel houden klinkt veelbelovend en ik ben benieuwd of dit ook het geval zal zijn.

hema lipstick

Op de bovenstaande foto zie je mijn lippen zonder iets erop. Mijn bovenste liplijn is niet heel duidelijk aanwezig. Wat aanbrengen van lipstick wel eens lastiger kan maken.

hema lipstick

Nu met de Hema lipstick. Een mooie duidelijke rode kleur. Hij trekt wel duidelijk in de lijntjes wanneer je geen lippotlood erbij gebruikt. Van veraf is dit niet te zien. Maar van zo dichtbij wel. Je kunt dus voor jezelf bepalen of je dit zodanig vervelend vindt dat je deze lipstick niet zou willen dragen.

De hele dag blijven zitten? Nee! Dat gaat ‘m echt niet worden. Wel verbazend lang voor een Hema prijsje van €3,50.
Na wat eten of drinken slijt ‘ie af zodanig dat ik opnieuw zou smeren. Met deze rode kleur wil ik dat het goed dekkend is en blijft namelijk. Je kunt ook de lipstick wat met je vingers uitsmeren zodat je geen lijnen te zien krijgt. Dat is wel fijn mocht je de lipstick niet hebben meegenomen.

Voor dit fijne prijsje zou ik wel meerdere kleuren willen hebben omdat ik niet teleurgesteld ben. Voor een mooie classic look is het een goede lipstick om te hebben.

Welke lipstick van de Hema is jouw favoriet?

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.