Hoe ik mijn wenkbrauwen doe – juni 2015

Hoe ik mijn wenkbrauwen doe – juni 2015

Wenkbrauwen, ze kosten veel werk om ze goed mooi te krijgen maar dan heb je ook wat! De laatste tijd gebruik ik twee producten om ze bij te tekenen. Namelijk een poeder van MAC, wat eigenlijk een oogschaduw is en de wenkbrauwgel van Anastasia die ervoor mag zorgen dat de haartjes in de richting blijven staan zoals ik ze wil. Vandaag laat ik je zien hoe ik mijn wenkbrauwen doe! Ben je benieuwd? Lees dan verder!

wenkbrauwen

Zoals ik hierboven al schreef gebruik ik een poeder van MAC. Dit is eigenlijk een oogschaduw maar omdat deze mat is kun je ‘m ook perfect gebruiken voor je wenkbrauwen. Ik heb me destijds laten adviseren bij de MAC counter. Zo wist ik zeker dat de kleur die ik uit zou kiezen goed bij mijn gezicht zou passen. Mijn haarkleur is namelijk heel blond net dus zoals mijn wenkbrauwen. Hierdoor lijken ze weg te vallen als ik mij opmaak. Ik maak ze dus altijd wat donkerder dan mijn eigen haarkleur. Ik gebruik de kleur ‘omega’ van MAC. Deze kost €17,50 voor 1,5 gram.

wenkbrauwen

Nadat ik mijn wenkbrauwen heb bijgetekend gebruik ik de wenkbrauwgel van Anastasia. Deze heeft een tijdje geleden in de Beautybox gezeten. Hiervoor gebruikte ik de cheap ass versie van Catrice. En stiekem… er is bijna geen verschil. Alleen dat deze net wat langer blijft zitten. Maar dat mag ook wel voor €28,95!

wenkbrauwen wenkbrauwen

En verder gebruik ik twee kasten van Inglot namelijk 14M en 17TL. 14M gebruik ik om mijn wenkbrauwen in vorm te kammen voordat ik ga beginnen. En 17TL gebruik ik om het poeder mee aan te brengen.

wenkbrauwen

Mijn wenkbrauwen zonder er iets mee gedaan te hebben. Je ziet dat de haartjes alle kanten op staan. Het hoeft van mij niet helemaal strak maar dit is wel erg overdreven. 😉 Ik borstel allereerst de haartjes helemaal naar beneden, hierdoor kan ik het met de poeder goed de bovenste lijn volgen. Daarna kam ik de haartjes naar boven en doe ik de onderste lijn. Als laatste vul ik eventuele stukjes bij die wat extra kleur mogen krijgen. Vooral de aanzet is bij mij ‘leeg’.

wenkbrauwen

Dit is het resultaat! Een wat vollere wenkbrauw dan hiervoor. En ook meer kleur.

wenkbrauwen

Hier heb ik de gel ook aangebracht. De glans die je nu ziet is door de gel. Deze moet nog even opdrogen, maar binnen een paar seconden is dat gebeurd. Mijn wenkbrauwen blijven de rest van de dag goed zitten!

Welke producten gebruik jij voor je wenkbrauwen?

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Reactie