Inglot freedom system blush en oogschaduw

Inglot freedom system blush en oogschaduw

Inglot

Ik ben dol op het merk Inglot sinds een aantal jaar! In Nederland kun niet meer heel gemakkelijk aan hun producten komen als het gaat om fysieke winkels. Online is er wel een hele hoop mogelijk. Producten van het Poolse merk Inglot koop ik zelf altijd in Polen. Als we naar Poznan gaan, een vrij grote stad, waar je fijn kan winkelen loop ik altijd de winkel even binnen. Ik zou geen ‘beautymeisje’ zijn als ik dan met lege handen zou vertrekken. Ik stelde dit keer weer een palet samen, 3 oogschaduws en een blush. Het freedom palet is een uitkomst als je al wat kleuren oogschaduw/blush in je stash hebt en deze wil uitbreiden. Of natuurlijk als je pas begint met make-up en je specifiek kleuren wilt uitzoeken waarvan je ook weet dat je deze gaat gebruiken.

Inglot

Ik kocht dus 3 kleuren oogschaduw namelijk nummer 402, 395 en 328. Helaas werkt Inglot (nog) niet met samen, helaas! En ik kocht blush nummer 82. Eigenlijk vrij saai die nummers, namen zijn veel leuker! Al gaat het eigenlijk gewoon om het pigment en de werking van het product.

Inglot Inglot

Ik wilde een everyday palletje samen stellen met kleuren die ik elke dag zo erbij kan pakken. Niet nadenken ‘s ochtends vroeg over welke kleuren matchen met welke blush, maar gewoon lekker makkelijk. Ook fijn voor op vakantie! Ik kocht dus als basis het freedom system palet (EB). Deze kost online via de website van Inglot €11,50. Je kunt deze dan aanvullen met oogschaduws, concealers, lipsticks, wenkbrauwpoeder en/of wax en natuurlijk een blush uit de blush collectie. Wanneer een bepaald product op is kun je deze weer vervangen. Het palet zelf kun je dus blijven gebruiken.

Inglot

Blush nummer 82 kan ik online niet vinden. De meeste blushes kosten €9,00.
De oogschaduws 402, 395 en 328 kosten op de site €7,00. Kleur nummer 402 kon ik online niet vinden.

Inglot

Zo ziet het er dan samen uit! Een mooi gevuld palet met kleuren voor elke dag. Zie hieronder de swatches!

Inglot

De eerste kleur (helemaal links) is nogal poederig en wat moeilijker aan te brengen. De andere kleuren zijn echt zoals ik ze van Inglot gewend ben. Mooi gepigmenteerd en gemakkelijk aan te brengen. Ik heb nog geen look hiermee gemaakt, tenminste nog niet op de foto gezet. Deze houden jullie van mij tegoed! Ik beloof dat deze er zeer binnenkort aan komt. 😉

Ik gebruik de linkse kleur voor op mijn ooglid. De wittere highlighter voor onder mijn wenkbrauwbot en de donkerste kleur voor in mijn arcadeboog. Een mooie combi voor een simpele ooglook. De blush is goed op te bouwen en past bij de rest.

Er zit weer een pareltje van Inglot in mijn stash. Misschien wat eenvoudige kleuren, maar ik gebruik ze alsnog met liefde.

Welk product van Inglot heb jij in je stash?

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.