Inglot wimper serum; zou het werken?

Inglot wimper serum; zou het werken?

serum

Mijn wimpers zijn niet echt heel bijzonder. Niet mega kort, maar zeker niet lang te noemen! Daarnaast steken ze recht vooruit en is er niet echt een mooie krul te ontdekken. Als ik met veel pijn en moeite een krul erin heb zitten, dan zakken ze in de loop dan de dag weer tot de rechte wimpers die ik die ochtend ook al had. Ik zag bij Inglot een wimper serum die ervoor zou moeten zorgen dat je wimpers voller als zowel langer zou maken. Voor het prijsje vond ik dat ik het gewoon kon testen! Na drie maanden gebruik kun je hieronder vinden wat ik van het serum vind en de before en after foto’s. serum

De ingrediëntenlijst!

 Serum dat de conditie van de wimpers verbetert en ze tegelijk langer en voller maakt. Verzorgt de wimpers optimaal. Dit product kan ook gebruikt worden als wimper primer voor het aanbrengen van de mascara. Parabenen vrij.

Eenmaal per dag direct op de wortels van de wimpers aanbrengen voor optimaal resultaat

Peptiden
Bron

 

serum

Het is eigenlijk een mascara alleen dan doorzichtig. De verpakking is vrijwel identiek. Je krijgt in totaal 7,5 ml product. Ik heb het serum nu ongeveer 3 maanden gebruikt, één keer per dag. Het is nog niet op! Al zal het niet heel lang meer duren. Dus een prima hoeveelheid. In de winkel waar ik dit serum kocht zei de verkoopster van Inglot ook dat je het 3 maanden moet testen voordat je echt verschil kan zien. Zij had het zelf voor haar wenkbrauwen gebruikt, zodat ze wat voller zouden worden. Ik heb alleen het serum op mijn wimpers gebruikt. serum

Het borsteltje. Eigenlijk een hele simpele vorm. Je kunt doordat er geen haartjes aan zitten goed bij de aanzet van je wimpers. Je wimpers voelen nadien even wat vochtig, maar het is niet vervelend. Het is ook vrij snel opgedroogd. Ik heb de laatste drie maanden dus vrijwel elke avond eerst mijn gezicht gereinigd en voordat ik mijn nachtcrème opdeed gebruikte ik ook het Inglot wimper serum.

serum

Ok en dan nu het resultaat! Want daar draait het uiteindelijk om! Op de bovenste rij zie je de before foto’s. De onderste rij bevat de after foto’s. Ik zie bij mijzelf geen mega mega veranderingen, maar toch vind ik mijn wimpers nu mooier. Ze zijn iets voller, maar ook iets langer geworden. Ik zie voornamelijk verschil wanneer ik mascara heb gebruikt. Omdat ik nu andere mascara gebruik dan voor ik het Inglot wimper serum gebruikte heb ik daar geen foto’s van. Ik kan dan niet echt een hele goede vergelijking maken.

Ik raad het Inglot serum aan vanwege o.a. de prijs. Ik doe nu 3 maanden met hetzelfde product voor €9,80. Ik zie geen verbluffend resultaat. Dat had ik ook niet verwacht. Maar deze prijs in combinatie met het resultaat dat ik wel heb bepaald zal ik dit serum nog wel een keer aanschaffen.

Wat vind jij van het verschil?

Liefs,

Liza

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.