Kijkje in het leven van… 19-1-2015

Ploggen wordt ook nog in 2015 vaak gedaan door bloggers. Een kijkje nemen in het leven van iemand anders. Niet dat er altijd spectaculaire dingen gebeuren, maar gewoon om te kijken wat iemand doet op een dag.

Het leek mij ook wel eens leuk! Geen vaste dagen, maar random om eens te laten zien wat ik zoal doe op een dag.
Maandag is voor mij een normale werkdag. Al was 1 klas uitgeroosterd dus was wat eerder thuis dan anders. Ook wel eens lekker ;).

Foto’s Leven 19-1

leven

Geen beste nacht moet ik de procenten geloven. Ik was op tijd naar bed gegaan, maar mijn man keek onder nog een film af en dan word ik toch altijd wakker als hij naar bed komt. Dus moe uit bed vandaag helaas. Na een kopje koffie is het vast weer over. 😉

Leven

 

Een ontzettend wazige foto ;). Maar ons lieve hondje wilde echt niet stil blijven staan. Als ik onder kom even lekker knuffelen samen.

Leven

‘s Ochtends kan ik niet een groot ontbijt naar binnen krijgen. Dus maar eens beginnen met een glas water en een peer. Zo heb ik toch al mijn lijf aan de gang gezet.

Leven

Opmaken! Het is echt een zooitje op mijn beautytafel. Snel maar even opruimen. Willen jullie een stash artikel zien?

Leven

Ready to go! Juul heeft de hond uitgelaten en ik heb de lunch gemaakt voor ons beide. Nu eerst Juul afzetten op zijn werk en dan door naar de mijne. Hij heeft zijn fiets namelijk op het werk laten staan door het weer van volgende week.

Leven

Heb ik zijn lunch klaargemaakt en op het aanrecht gezet is hij het vergeten.. Dus even bij een tankstation stoppen om even een broodje te halen.

Leven

We beginnen de maandag met rekenles!

Leven

Er was wat sneeuw gevallen!

Leven

Dus je moet iets in je pauze.. Een iniminisneeuwpop gemaakt! Al lijkt ‘ie meer op een vogeltje.

Leven

‘s Middags was ik dus een uur eerder thuis dan normaal. Lekker met de hond gaan wandelen door het natuurgebied hier om de hoek! Kan ze lekker los rennen en alle grassprietjes op kabouters checken?

Leven

Woensdag is het oma dag in Polen. Dus namens mijn broertje en ik even een kaartje sturen naar de liefste oma. Hopen dat het nog aankomt voor woensdag.

Leven

Na de kaart te hebben verstuurd heb ik even de hele lading mails weggewerkt. Normaal bleef ik altijd langer op het werk om daar alles te doen, maar nu we de hond hebben ga ik eerder naar huis en werk ik thuis nog even door.

Leven

Vandaag gezond maar oh zo lekker! Verschillende groente met kruiden uit de oven. Vult ontzettend goed en is zo gemaakt. Ik had niet echt zin om super lang in de keuken te staan en dit is maar snijden en een half uurtje in de oven op 180 graden.

Leven

Ondertussen heb ik een hondje die me in de gaten houd 😉

Leven

In het half uurtje dat het in de oven stond heb ik alvast een begin gemaakt aan deze plog. Vanavond nog even afmaken en inplannen voor morgen.

Leven

Food! Ik heb het echt niet opgekregen zo vullend dat het was. Wel lekker! Ik had er o.a. chilipoeder overheen gestrooid voor wat pittigheid. Idee voor snel maar gezond eten.

Nu ga ik de plog langzaam afsluiten. Vanavond ga ik nog even verder bloggen. Morgenavond heb ik namelijk geen tijd aangezien er een klas een musical heeft en ik ga kijken. 🙂 Daarnaast nog even wat wasjes draaien en de keuken opruimen. Daarna ga ik douchen en langzaam naar bed. Juul laat vanavond nog even de hond uit dus ik hoef niet meer de deur uit.

Morgen heb ik maar 1 lesuur dat ik moet geven. In de middag dus ga eerst thuis werken en daarna ben ik tot laat op het werk. Dus niet veel bijzonders.

Vond het leuk om deze plog te maken! Een kijkje te geven in mijn leven. 🙂 Moest er wel op letten dat ik overal foto’s van maakte en dat vergeet je nogal snel. Tenminste ik nog wel.

Liefs,

Liza

 

ps. Wil je meer foto’s zien kijk dan op mijn instagram account

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.