KIKO Intensely lavish lipstick + lippotlood

KIKO Intensely lavish lipstick + lippotlood

In mijn plogs van onze vakantie heb je kunnen zien dat ik o.a. veel bij KIKO kocht. Dit merk heb ik niet heel lang geleden ‘ontdekt’ en sindsdien ben ik fan van hun fijne producten voor goede prijzen. Dus ook deze vakantie heb ik weer allerlei (hopelijk) goede producten gekocht waarvan je in de komende tijd reviews kan lezen. Vandaag laat ik je een lippotlood en een lipstick zien uit de Intensely Lavish collectie.

KIKO KIKO

KIKO

Lippotlood – Intensely lavish 03

€4,90

KIKO KIKO KIKO

Ik heb gekozen voor nummer 4 voor zowel de lippotlood als de lipstick. Er zijn in totaal 6 kleuren verkrijgbaar. Ik koos voor een klassieke rode kleur, nummer 03.

KIKO zegt hierover:

Lang houdend lippenpotlood met volle kleur om de lipcontour te benadrukken met een nauwkeurig lijntje.

De gladde textuur wordt soepel en gemakkelijk aangebracht met een kleur die onmiddellijk hecht. De no-transfer-samenstelling houdt lang en zorgt ervoor dat lipgloss en lippenstift beter blijven zitten.

Verkrijgbaar in zes kleuren die passen bij de tinten van Intensely Lavish Lipstick:

01 Lusty Peony

02 Pretty Mauve

03 Luscious Red

04 Mild Sangria

05 Heavy Cherry

06 Melodious Wine

 

Dermatologisch getest.

Paraben free.

Wat me bij de swatch al gelijk opvalt is dat het potlood ontzettend romig is. Ik breng het met gemakkelijk aan op mijn hand. Onderaan het artikel laat ik je zien hoe het er op mijn lippen uitziet. Op mijn lippen brengt het net zo romig en dus gemakkelijk aan als op mijn hand. Hierna moet je het potlood wel slijpen aangezien het puntje dan helemaal weg is. Ik denk dus dat het potlood aardig snel op is, maar voor de prijs van €4,90 hoef je het niet te laten natuurlijk.

Lippenstift – Intensely Lavish 03

€6,90

KIKO KIKO KIKO KIKO

Een roségoud kleurige huls valt direct op in je lipstick lade. Ik merk wel dat de huls niet heel goed sluit. De dop hoort eigenlijk goed te sluiten door de magneet, maar dit is niet helemaal het geval. Nadat ik had geswatcht en de volgende dag de lipstick in mijn tas had meegenomen op eventueel bij te werken op mijn werk zat de hele lipstick in de dop! Gelukkig was het nog te redden, maar ik vind het wel jammer. Daarnaast vind ik het een mooie verpakking. Het ziet er erg chique uit. De rode kleur vind ik ook echt heel tof! En bij de swatch merkte ik op dat het gemakkelijk over je hand (en lippen) glijd als boter. Op de bovenstaande foto ben ik één keer over mijn hand gegleden, je ziet dat het niet helemaal dekkend is. Dus voor een goed resultaat zul je een aantal keer over je lippen moeten gaan.

KIKO

Mijn lippen zonder iets erop!

KIKO

Beetje jammer dat ik het lippotlood omgekeerd vasthoud… Maar dat moeten jullie me maar vergeven. Het lippotlood is gemakkelijk aan te brengen en het voelt helemaal niet stroef aan op mijn lippen.

KIKO

Nu met de lipstick eroverheen. Door de flitsfoto zie je een prachtige glans met een goede rode kleur. Door het lippotlood te gebruiken krijg je een heftiger resultaat en na een hapje en drankje zit de lipstick er nog goed op. Ik heb zelf de lipstick ’s ochtends om een uurtje of 7.15 uur aangebracht en ongeveer om 13.00 uur even bijgewerkt. Een heel mooi resultaat voor zo’n romige lipstick.

Ik vind KIKO een steeds leuker merk. Ik heb zelf nog geen product gekocht waar ik later niet tevreden over was. En dat voor fijne prijzen. Er komen nog reviews aan van andere producten van dit merk waar ik ook echt naar uit kijk om uit te proberen.

Welk product van KIKO vind jij het best?

Liefs,

Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.