KIKO masterpiece bronzer 01 forward sienna

KIKO masterpiece bronzer 01 forward sienna

KIKO bronzer

KIKO is niet gemakkelijk te koop in Nederland. Tenminste ik hou er niet zo van om voor mij onbekende producten via internet te bestellen. Toen ik in Polen was (ja, ook dit beautyproduct heb ik hier gekocht) liep ik samen met mijn man in een winkelcentrum. Hier kwamen we langs een KIKO winkel. Ik was op zoek naar een bronzer voor een fijne prijs. De reviews die ik al had gelezen over verschillende KIKO producten waren prima, dus ik koos voor een KIKO bronzer.

KIKO bronzer

Ik heb gekozen voor de KIKO bronzer die ik gelijk bij binnenkomst al zag liggen. Het product zag er ontzettend mooi uit voor die prijs en ik heb deze dan ook direct geswatcht. Ik zocht een bronzer die niet gelig op mijn huid overkwam omdat ik dat niet mooi vind bij mij. De swatches die ik maakte zagen er prima uit dus ik heb ‘m direct in mijn winkelmandje gelegd. De KIKO bronzer zit in een kartonnen doosje met de verpakking die lijkt op de bronzer zelf. De plastic verpakking die je ziet wanneer je het doosje openmaakt is vrij zwaar en groot. De verpakking is weer hetzelfde opgebouwd als het kartonnen doosje. Je ziet het merk en de 3 kleuren zodanig als op de daadwerkelijke bronzer.

KIKO bronzer

Ik heb de kleur 01 ‘forward sienna’. Dit is ook de enigste kleur die er is uit de Masterpiece collectie. Voor lichte huidjes prima! Alleen de donkerdere huidjes zullen voor een andere soort bronzer moeten gaan helaas.

In deze verpakking zit 9 gram bronzer. Ikzelf gebruik zodanig weinig bronzer elke dag dat ik hier toch erg lang mee kan doen!

KIKO zegt het volgende over de KIKO bronzer:

Compacte terra-bronzer om de huid een levendige, warme teint te geven. Het product bestaat uit drie verschillende kleuren, die gemengd kunnen worden volgens het huidtype en die een elegant reliëfmotief hebben.

De bijzondere formule, verrijkt met vitamine E, benadrukt de pure tinten en garandeert een gelijkmatig kleurresultaat. Bij het aanbrengen geeft de lichte, comfortabele textuur een aangenaam zacht gevoel. De kleur kan makkelijk worden vervaagd en blijft goed op de huid zitten, zodat de vormen van het gezicht kunnen worden benadrukt met geraffineerde licht- en schaduweffecten.

De terra zit in een compact doosje met een handig spiegeltje erin. De decoraties aan de buitenkant van de elegante en moderne verpakking komen terug in het design van de terra.

Verkrijgbaar in één kleur.

Hypoallergeen = samengesteld om het risico van allergieën tot een minimum te beperken.

Niet comedogeen.

Paraben free.

Het klinkt allemaal heel bijzonder. Dus hieronder kun je zien of dat daadwerkelijk zo is!

Ingrediënten

TALC, MICA, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, POLYBUTENE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, ISOPROPYL ISOSTEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, ALUMINUM HYDROXIDE. +/- (MAY CONTAIN): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 – CI 77492 – CI 77499 (IRON OXIDES), CI 15850 (RED 7 LAKE ).

KIKO bronzer

Wanneer je de deksel opent zie je een prachtig gevormde bronzer. De KIKO bronzer is opgebouwd uit drie kleuren waardoor je zelf de intensiteit van het product kan bepalen. De bronzer heeft geen glitters dus ideaal om te shapen.

KIKO bronzer

De swatches. De lichtte kleur is vrijwel niet te zien. Deze is voornamelijk handig om de twee donkerdere kleuren wat lichter te maken. Voor mijn huid gebruik ik een mengsel van alle drie de kleuren.

KIKO bronzer

Ik breng mijn KIKO bronzer aan met een schuin afgesneden kwast van Inglot (3P). De bovenstaande foto heb ik gemaakt nadat ik de bronzer had gebruikt. Je ziet wat losse poeder, maar dit is te overzien. De bronzer is niet zodanig poederig dat je hele doosje vol ligt met losliggend poeder.

De KIKO bronzer is te koop in de webshop van KIKO voor €14,90. De fullface foto’s waren niet gelukt, sorry! Ik kreeg het niet goed/mooi op de foto. Ik kan je wel verzekeren dat ik voor dit geld erg tevreden ben! Ik heb geen gele vlekken en het blend mooi met de rest van mijn make-up.

Welke bronzer is jou favoriet?

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.