KIKO nail care 3 in 1 mat – 101

KIKO nail care 3 in 1 mat – 101

kiko

De laatste tijd koop ik steeds meer producten van KIKO voor in mijn stash. Ik vind het hele fijne prijsjes voor nog fijnere producten! De nagellak had ik al eerder ontdekt, maar daar hoort dan ook een topcoat / basecoat bij. Dus ik kocht de 3 in 1 mat versie van KIKO. Handig dat dit product voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Ik ben benieuwd!

kiko

Als eerste kun je het product dus gebruiken als basecoat. Een beschermend laagje voor je nagels voordat je aan de slag gaat met de gekleurde nagellak. Een goede basecoat zorgt ervoor dat je nagels niet verkleuren wanneer je bijvoorbeeld een rode of blauwe lak gebruikt. Aangezien mijn nagels nogal zwak zijn is het fijn dat er een versteviging in de lak zit. Dan hoef ik mij al minder zorgen te maken dat mijn nagels gaan buigen als ik ook maar iets doe. En als laatste kun je deze lak van KIKO gebruiken als topcoat. Een laagje topcoat zorgt ervoor dat je nagellak langer mooi blijft en minder snel gaat chippen.

kiko

 BESCHRIJVING

Basis voor nagellak, verharder en top coat met mat effect.

Een speciale formule die is verrijkt met verstevigende actieve bestanddelen voor een drievoudige werking in één enkel product:

– Nagellakbasis: wordt aangebracht voor de nagellak, beschermt de nagel tegen de kleur en maakt het oppervlak egaal.
– Verharder: dankzij de geteste verstevigende werking van hexanal maakt 3 in 1 Mat de nagels sterker**.
– Matterende top coat: wordt gebruikt als laatste stap, beschermt de nagellak en versnelt de droogtijd en zorgt ervoor dat de nagellak beter blijft zitten. De manicure krijgt een geraffineerde matte finish.

Kan ook heel goed alleen worden gebruikt voor een natuurlijk effect en voor manicure bij mannen.

Dankzij het platte professionele penseeltje kan de nagellak gemakkelijk en snel worden aangebracht.

3 in 1 Mat is een 5-free nagellak: samengesteld zonder toevoeging van agressieve ingrediënten als tolueen, kamfer, DBP, formaldehydehars en formaldehyde.

Hypoallergeen = samengesteld om het risico van allergieën tot een minimum te beperken.

** Zelfbeoordelingstest door 20 vrouwen gedurende 4 weken.

Bron 

kiko kiko

In het doosje zit de lak van 11,0 ml. Een prima hoeveelheid waar je wel een tijdje zoet mee bent. Daarnaast zit er ook nog een foldertje in met extra informatie. Maar goed, het gaat uiteindelijk om de werking! Dus kijk hieronder of de topcoat echt mat oogt.

kiko

Ik moet bekennen dat ik het moeilijk vond om de uiteindelijke werking goed op foto te krijgen. Zoals je kan zien is het echt een matte finish die je krijgt door gebruik van de KIKO ‘3 in 1 mat’ lak. De finish vind ik mooi, maar de houdbaarheid is niet denderend op mijn nagels. Eerder in het artikel vertelde ik al dat mijn nagels op het moment vrij zwak zijn. Dus het kan best daar aan liggen. Nu houd mijn lak ongeveer 2/3 dagen met gebruik als ik deze lak als zowel basecoat als topcoat heb gebruikt.

De KIKO nail care 3 in 1 mat lak is te koop bij KIKO voor €3,50 en hier krijg je dan 11 ml lak voor.

Wat vind jij van een matte finish op je nagels?

Liefs,

Liza

2 Reacties

 1. 8 november 2015 / 11:54

  Ik vind het matte effect erg mooi! En het lijkt me erg handig dat het 3-in-1 is 🙂

  • Liza
   Auteur
   8 november 2015 / 11:56

   En dat voor een laagje prijsje 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.