De talgregulerende droogshampoo van Klorane

De talgregulerende droogshampoo van Klorane

Klorane is een natuurlijk merk dat zich voornamelijk bezig houdt met de natuur en hieruit zaken gebruiken die werken voor huid & haar. Een van deze producten is de droogshampoo. Ze hebben verschillende soorten droogshampoo’s, maar vandaag review ik de talgregulerende versie. Een van de bestanddelen is haver en je kunt op ‘lees verder’ klikken om hier meer over te weten te komen.

klorane

Klorane gebruikt onder andere havermelk en brandnetelextract om tot deze droogshampoo te komen. Havermelk wordt gebruikt in vrijwel alle haarproducten omdat het verzachtend werkt.

Om de droogshampoo te gebruiken schud je eerst goed de verpakking. Daarna spray van ongeveer 30 cm afstand een kleine hoeveelheid op je haar. Dit laat je even inwerken. De talgregulerende bestanddelen zorgen er voor dat het vet dat in je haar zit wordt opgenomen. Na deze paar minuten borstel je alles even goed uit en je haar ziet er weer schoon uit.

De Talgregulerende droogshampoo met brandnetelextract van Klorane werd op grote schaal goedgekeurd: deze droogshampoo heeft een duidelijk effect op de talgproductie van de hoofdhuid (86%* tevreden reacties).
*Multicentrische studie gedurende 3 maanden, 90 mannen.

Bron

klorane

Je ziet dat na gebruik de spuitdop wat wit uitslaat. In vergelijking met een Batiste droogshampoo zie je dit niet terug in je (blonde) haar. Wanneer je het even uitborstelt of met je handen door je haar gaat zie ik daarna geen witte waas terug.

Vanwege mijn gevoelige hoofdhuid ben ik steeds meer op zoek naar producten die hierbij aansluiten. Deze droogshampoo zorgt dat mijn haar schoon aanvoelt zonder het standaard ‘ik heb droogshampoo gebruikt’ gevoel.

(Helaas) Komt deze droogshampoo van Klorane wel met een redelijk prijskaartje. Via bol.com (affiliate link) kost het namelijk €12,99. Een wat duurdere droogshampoo, maar ik heb het er wel voor over aangezien er natuurlijkere ingrediënten worden gebruikt die beter zijn voor je hoofdhuid en haar. Ik denk dat ik ook eens de shampoo ga uitproberen!

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.