Kruidvat shoplog – koopavond met 20% korting

Kruidvat shoplog – koopavond met 20% korting

Vorige week woensdag  was er een koopavond bij het Kruidvat waarbij je op 2 producten naar keuze 20% korting kreeg. Verder waren er ook veel producten met de 1+1 actie en daar heb ik wat dingen mee ingeslagen. Ik laat je dus de producten zien die ik heb gekocht.

Shoplog

Allereerst kocht ik een setje met parfum en douchegel voor mijn man. Hij vertelde dat zijn parfum bijna op was en deze geur vond ik zo lekker dat ik deze set voor hem meenam. En dat voor ‘maar’ €8,99. Naast de bank hebben we een kabel hangen voor onze telefoon op te laden (of de PS4 controller) en die was vrij kort. Ik kocht dus een kabel voor €3,49 wat vrij goedkoop is, maar wel 3 meter lang! De reinigingsdoekjes kocht ik om mijn make-up van mijn handen af te krijgen. Ik gebruik deze niet voor mijn gezicht, maar ’s ochtends breng ik eerst foundation aan op mijn hand en daarna breng ik het aan op mijn kwast. Dus even mijn handen goed schoonmaken achteraf is dan wel prettig.

kruidvat

De Batiste droogshampoo is echt te gek! Deze waren nu extra goedkoop dus dat maakte ik er 2 van meenam. Ik betaalde nu namelijk €2,99 per stuk. Normaal is deze een stuk duurder dus dat is top! En bij het Kruidvat hebben ze altijd Milka chocolade… €1,99 voor een grote reep. Niet gezond, maar wel héél lekker.

kruidvat

Vorig jaar maakte ik al een Vaseline spray and go flacon op. In de zomer is dit echt heel fijn om te gebruiken. Een kostte €8,29 (wit) en de ander €7,29 (groen). Niet goedkoop, maar nu waren de producten van Vaseline 1+1 gratis. Van de groene versie weet ik al dat deze heel prettig werkt, nu ben ik ook wel benieuwd naar de witte variant. Ik kocht ook de Kruidvat body mist van de spa secrets lijn voor €3,99. Ik vind het fijn om een body mist in mijn tas te hebben om af en toe even op te sprayen op werkdagen. Deze geur vond ik echt heel lekker. Kruidig, fris en een tikkeltje zoet.

kruidvat

Beneden heb ik twee grote kaarsenstandaards staan en toevallig waren net de kaarsen hiervan op en had ik geen kaarsen meer liggen. Dus tijd voor nieuwe. Deze groen/blauwe kaarsen vond ik wel mooi en voor €1,59 per stuk kon ik deze niet laten liggen. En als laatste heb ik nog twee make-up producten gekocht. Een matte lipgloss van Catrice voor €3,59 en een matte lipstick van Essence voor €2,39. Volgens mij zijn de prijzen van deze twee budget merken wel omhoog gegaan?

In totaal was ik €41,12 kwijt en heb ik €17,05 korting gehad. Prima deal ;).

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.