Laatst gelezen boeken (o.a. De wereld volgens Bob & Schaduwkinderen)

Laatst gelezen boeken (o.a. De wereld volgens Bob & Schaduwkinderen)

Volgens Goodreads ben ik goed op weg om mijn 52 boeken te lezen dit jaar. Ik heb namelijk voor mijzelf een aantal van 52 gesteld om dit jaar er doorheen te lezen. Inmiddels zijn het er dit jaar al 13! Ondertussen ben ik nog fanatiek verder aan het lezen en ik neem je mee in de afgelopen boeken die ik heb uitgelezen.

Dit artikel bevat affiliate links.

De wereld volgens Bob

♥♥♥♥♥

Zo, dit was totaal niet wat ik ervan had verwacht. Ik dacht ok een simpel snel leesboek dat gaat over een kat in de wereld, hij maakt van alles mee en uiteindelijk leeft hij nog lang en gelukkig. Uiteindelijk is het daadwerkelijk zo ontzettend veel beter dat ik er best onder de indruk van ben. James is het baasje van Bob de kat. James die al op vroege leeftijd in contact kwam met drugs en hierdoor op straat kwam te leven bloeit op door een toevallige ontmoeting met Bob. Ze raken onafscheidelijk en dat raakt de mensen op straat. Waar Bob is, is James en andersom. Een puur geschreven boek tussen de liefde van een huisdier en zijn baasje waarbij je er een dieperliggende boodschap zit. Hoe diep het dal ook is, er is altijd iemand die je helpt eruit te komen.

Schaduwkinderen

♥♥♥♥

Ik wil nu zo graag deel 2 en deel 3 lezen! In het begin had Ik moeite om in het verhaal te komen. Er gebeurde namelijk naar mijn mening weinig boeiends. Totdat het echte verhaal daadwerkelijk begonnen. Een verhaal wat toepasselijk is op de hedendaagse realiteit waardoor je steeds meer dingen duidelijk beginnen te worden. Echt verassend goed geschdeven en een bizar einde. Ik kan daarom echt niet wachten op het vervolg!

Geboren verliezers

♥♥♥

Het was wel vermakelijk om te nemen, maar het werd nergens echt heel spannend. De manier waarop het is geschreven is nogal vlak voor mij waardoor nergens echt een heel spannend of eng stuk voorkomt. Een kijkje in het leven van de drugswereld en hoe je daar staande moet blijven houden.

Rosie zegt ja

♥♥♥

In het begin vond ik het echt een tof boek om te lezen. Lekker luchtig, waarbij Rosie naar Amerika vertrekt om daar bij een gezin kindermeisje te zijn. Eenmaal in het gezin is het uiteindelijk toch niet zo luchtig. Ze komt in een gezin van een ouder echtpaar waarbij de zoon in huis in komen wonen omdat hij in scheiding ligt. De tweeling van deze zoon woont er nu ook en Rosie moet voor de tweeling gaan zorgen. Al snel krijgt ze een goede band met die twee kleine mannetjes. Maar niet alleen met de tweeling kan ze het goed vinden…. Ik vond sommige delen een beetje te ver gaan, maar ondanks dat heb ik het toch uitgelezen.

Ondertussen ben ik het boek Joodse Buren aan het lezen. Mocht je altijd willen weten wat ik op dit moment aan het lezen ben kun je mij vinden op Goodreads.

Liefs, Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.