Lange mooie wimpers dankzij Chanel Le Volume ultra noir

Lange mooie wimpers dankzij Chanel Le Volume ultra noir

Van mijzelf heb ik korte en lichte wimpers. Ik heb een tijd terug een serum gebruikt van Inglot en deze heeft er destijds voor gezorgd dat ik wat langere wimpers kreeg. Sinds het serum op is, heb ik weer mijn zielige wimpers terug. Ik heb ooit een mini probeer verpakking gekregen bij een parfumerie van het ‘beroemde’ Chanel Le Volume mascara. Destijds vond ik het briljant! Aangezien mijn ene mascara op was en diegene die ik nog wat liggen voor helemaal niks zorgde behalve vlekken onder mijn ogen heb ik mijzelf getrakteerd op Chanel Le Volume. Ik laat je zien wat er met mijn wimpers doet! Ik kan alvast verklappen dat ik waarschijnlijk geen andere mascara meer ga gebruiken. Ik ben helemaal om!

Chanel

Chanel is natuurlijk niet zomaar een merk waarvan je elke dag een product koop, tenminste ik niet. Ik heb wel een aantal producten van dit fijne merk in mijn stash liggen maar het blijven voor mij wel bijzonderheden. In deze mascara zit 6 gram. Er zijn een tweetal mascara’s te koop, namelijk de ‘gewone’ zwarte en de extra zwarte. Ik heb gekozen voor deze laatste variant. Ook weer vanwege mijn hele lichte wimpers. Dan heb ik tenminste een keer wat kleur!

Chanel Chanel

Het borsteltje is niet super lang en bevat korte haartjes. Hier blijft je mascara aan hangen. Zoals je hierboven al kan zien is het echt zwart zwart. Geen half slap gedoe, maar gewoon puur zwart zoals het beloofd. Dat moeten we hebben! Het borsteltje zorgt voor precies genoeg mascara. Wanneer je alles weer je Chanel wilt opbergen draai je zoals altijd het borsteltje weer terug. Bij de laatste keer draaien hoor je een klik, zo droogt je mascara niet uit en kun je er langer van genieten.

In het begin van deze review schreef ik al dat ik helemaal onder de indruk ben. Daar horen natuurlijk foto’s bij!

Chanel

Je kunt wel raden op welke foto ik mascara op heb en waar niet. Ik vind het echt een wereld van verschil en je kunt wel zien waarom ik eigenlijk geen andere mascara meer wil proberen.

Chanel Le Volume ultra noir is te koop bij de bekende parfumerieën en online voor €32,99. Best prijzig, maar vaak zijn er kortingen op mascara’s en dan scheelt het toch weer iets.

Heb jij ooit Chanel Le Volume geprobeerd?

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.