Leesdip; dus een app tip! – de Hebban app

Leesdip; dus een app tip! – de Hebban app
Bron

Ik zit even in een leesdip. Waar ik eerder dit kalenderjaar ruim op mijn doel voorop lag, heb ik het nu zo lang laten liggen dan ik achterloop. Ik wilde namelijk dit jaar 52 boeken lezen. De laatste tijd heb je op dinsdag een (korte) recensie kunnen lezen van een gelezen boek. Vandaag is dat helaas niet zo. Ik wil je wel wat anders laten zien, namelijk de Hebban app.

Op de een of andere manier krijg ik mijzelf niet helemaal gezet tot lezen en als ik eenmaal aan het lezen ben kan ik niet lekker in het boek duiken. Wat ik heel jammer vind. Mocht jij nog aanraders hebben van boeken die mij uit mijn leesdip kunnen trekken, dan hoor ik dat heel graag!

Maar nu tijd waar het deze blogpost om draait, de Hebban app. Je hebt al eerder kunnen lezen over Goodreads , dit is een website waarbij je recensies kunt lezen van boeken en je eigen gelezen boeken kunt bijhouden. Een soort Facebook voor boekenliefhebbers. Goodreads is internationaal, maar wist je ook dat er Hebban bestaat? Dit is een Nederlandse website waar eigenlijk hetzelfde gebeurd.

Hebban

Hebban heeft sinds kort ook een app waarin je eigenlijk hetzelfde kunt als op de website. Je maakt een account aan en je logt hierop in. Je kunt in de app ook de boeken bijhouden die je hebt gelezen of wat andere van boeken vinden.

Hebban

Hebban

Wat een specialeĀ featureĀ is van de app ten opzichte van de website is dat je via de app boeken kan scannen. Wanneer je dus in de boekwinkel staat en je wilt meer weten over een boek voordat je ‘m aanschaft kun je het boek scannen. Je krijgt dan te lezen wat andere Hebban gebruikers ervan vinden en zo kun je precies zien of dit bij je past.

Handig in gebruik dus!

Mocht je mij willen volgen op Hebban dan kun je HIER klikken.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.