Lente foto’s met mijn nieuwe camera!

Lente foto’s met mijn nieuwe camera!

De foto’s op leefenleven.com heb ik altijd geschoten met mijn spiegelreflexcamera van Canon. Om deze overal mee naar toe mee te nemen is nogal wat. Ondanks dat deze camera ontzettend mooie foto’s kan maken, is het niet gemakkelijk om mee te nemen. Dus ik had de wens om een compact camera in mijn bezig te hebben. We liepen door de stad en kwam uit bij een winkel gespecialiseerd in camera’s. Ik heb aangegeven wat ik graag wilde en de verkoper raadde mij de Panasonic Lumix DMC-TZ70 aan. Niet al te duur voor een camera met deze functies.

Lees verder om meer te weten te komen over de camera!

Ik heb dus uiteindelijk voor deze camera gekozen. Het liefst had ik een draaibaar schermpje gehad, maar de verkoper gaf aan dat deze punt 1 vaak kapot gaan, maar daarnaast krijg je hierdoor ook een grotere camera. En aangezien ik een compacte camera zocht was het geen match. Ik heb in de winkel foto’s gemaakt en ik was zeer onder de indruk. Je kunt er namelijk hele duidelijke macro foto’s mee maken. Aangezien ik (nog) niet zo ontzettend veel van camera’s weet zal ik je niet ‘lastig vallen’ met allerlei camera functies. Ik ben zelf nog aan het spelen met de manuele stand. Het wordt steeds leuker!

Vandaag liepen man, hond en ik door het bos. Natuurlijk had ik weer mijn camera meegenomen en ik besloot wat lente foto’s te maken! Ik heb in de herfst al een ‘reportage’ gemaakt met herfst foto’s. Deze zijn dus gemaakt met mijn spiegelreflex camera. De 26 😉 foto’s hieronder helemaal in het teken van de lente en dus gemaakt met mijn nieuwe camera.

lente lente lente lente lente lente lente lente lente lente lente lente lente lente lente lentelente lente lente lente lente lente lente 24-P1000324 25-P1000326 26-P1000328

 

Met welke camera maak jij op dit moment foto’s?

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.