LIFESTYLE: Bullet journal (BUJO) maart 2018

LIFESTYLE: Bullet journal (BUJO) maart 2018

Nu het bijna maart is, is het tijd voor mijn nieuwe maandplanning. De complete maandplanning heb je kunnen zien in de eerste planning van januari. In februari heb je de volgende planning kunnen zien en dan nu deze van maart.

In het weekoverzicht heb ik niks aangepast t.o.v. de vorige maand. Ik vond het fijn werken en het was goed zo. Misschien dat ik na april (zie mijn februari planning voor het fiasco) de bladzijdes weer leeg heb en dan weer zelf kan knutselen. Maar voor nu is het goed.

bujo

Mijn yoga schema is bijna vol. Ik sport dus via Fitchannel thuis en ik maak een schema voor mijzelf om overzicht te bewaren.

bujoEn als laatste een overzicht zodat ik ook tijdens het plannen overzicht heb welke blogposts ik al heb geschreven of welke ik nog wil schrijven.

Liefs, Liza

 

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.