LIFESTYLE: Bujo – februari 2018

LIFESTYLE: Bujo – februari 2018

In januari heb ik je mijn planning in mijn bujo laten zien van de maand januari. Nu is het tijd voor februari. Mocht je de weekplanning handig vinden mag je mij een mailtje sturen, dan stuur ik je ‘m op. Ik heb deze namelijk makkelijk in word gemaakt.

bujo bujo

BUJO

In januari heb je namelijk kunnen lezen dat ik nogal lelijk in mijn planner heb gewerkt. Ik heb de Leuchtturm1917 bullet journal editie en ik vond het nogal zonde om de blaadjes eruit te scheuren dus ik had destijds besloten om maar zelf een planning te maken en die eroverheen te plakken. Nadeel dat mijn planner nu wel echt dikker is geworden, maar het overzicht werkte in deze maand wel echt heel fijn.

Het enige wat ik heb aangepast is dat ik een ander lettertype heb gebruikt en de plaatjes bovenaan de pagina verwijderd. Dit is namelijk iets strakker en houdt het iets rustiger. Ook heb ik de lijntjes op te schrijven wat langer gemaakt zodat ik iets meer schrijfruimte heb.

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.