LIFESTYLE: Dé geurkaarsen van Woodwick

LIFESTYLE: Dé geurkaarsen van Woodwick

De geurkaarsen van Woodwick heb ik ontdekt in een klein woonwinkeltje in Eindhoven. Ik hoorde wat knisperen en de geur toen ik de winkel binnenkwam was gelijk zo lekker dus ik ben direct naar de kaarsen gelopen. Ze zijn best prijzig maar ik heb nog nooit zo’n speciale geurkaars geroken dus ik heb de aanbieding destijds meegenomen. Elke maand hebben zij namelijk 2 geuren in de aanbieding in alle vormen die er te vinden zijn. Ik heb er inmiddels drie en wil je hier wat meer over vertellen.

Woodwick

Woodwick

Ze hebben dus een speciale lont die van hout gemaakt is. Hierdoor krijg je dus dat knisperende haardvuur geluid. Bij de meeste kaarsen is de brandtijd heel belangrijk, dat is bij Woodwick ook het geval. Je kunt het beste de kaarsen 3 à 4 uur laten branden zodat het kaarsvet goed vlak blijft. Hierdoor heb je het meeste plezier van je kaarsen. Dus dit is wel belangrijk om mee te nemen. Nadat je de kaars hebt gebrand en je ‘m hebt uitgeblazen is het belangrijk dat je het even laat afkoelen. De deksel die bij de pot hoort is niet om de kaars uit te krijgen, maar je kunt daarna wel weer de deksel op de pot doen. Wanneer je een andere keer weer de kaars wilt gebruiken moet je even tegen de lont tikken. Het overtollige verbrande hout zal dan losgaan waardoor je precies de goede lengte lont overhoudt.

Hieronder kun je mijn drie kaarsen zien. Ik heb de large, medium en de mini. Er is ook een ovale verkrijgbaar voor €34,95 en deze heeft 50 branduren.

Mums

Woodwick

Woodick Mums is een bloemige geur. Deze geur brengt verse bloemen met een fris herfstbriesje in je huis. Vleugen jasmijn en gardenia maken de geur compleet.

De large geurkaars is te koop voor €31,93 en heeft 130 branduren.

Evergreen

Woodwick

Woodwick Evergeen is een natuurlijke geur. Het combineert balsamtakken omarmd door verse kruiden en wordt extra bijzonder gemaakt door een vleugje patchouli.

De medium geurkaars is te koop voor €23,95 en heeft 60 branduren.

Evening bonfire

Woodwick

Woodwick Evening Bonfire is een houtige geur.
Deze geur nodigt je uit naar een warm bos en brengt herinneringen naar boven aan koele nachten rond een smeulend vuur met je beste vrienden.

De mini geurkaars is te koop voor €26,95 (voor 2 stuks) en heeft 25 branduren per kaars.

Woodwick

De kaarsen geven direct geur af als je de kaars aansteekt. Vriendinnen zijn al enthousiast en kopen ze ook al.

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.