Lush ocean salt – face and body scrub

Lush ocean salt – face and body scrub

ocean salt

Ik had weer eens zin in een goede scrub. Toen ik deze ocean salt van Lush open maakte zag ik de grove korrel. En daar houd ik van voor mijn lichaam. Ik wist niet helemaal of dit niet te grof zou zijn voor mijn gezicht, maar ik kon het allerminst proberen.

ocean salt

Mijn ocean salt bevat 70 gram en zit in de bekende zwarte Lush verpakking. Wist je dat als je 5 lege schone verpakkingen in een Lush winkel inlevert je een vers gezichtsmasker krijgt? Bewaren dus die lege verpakkingen! Mijn verpakking komt uit de Lush celebrate box, als je deze los wilt bestellen of wilt kopen in de winkel kun je kiezen uit 120 of 250 gram.

ocean salt ocean salt

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn ocean salt al een tijdje in de kast heeft gelegen voordat ik deze ging gebruiken. Ik heb echt té veel spullen in mijn beautykast heb liggen dus dan blijven sommige producten even langer liggen. Jammer dat ik deze niet eerlijk heb ontdekt want ik vind ‘m heerlijk voor mijn lichaam!

Ingrediёnten

We kopen onze ingrediёnten van leveranciers die niet op dieren testen.

Zeezout, fijn (Fine Sea Salt), Grapefruit infusie, vers (Citrus paradisi), Zeezout, grof (Coarse Sea Salt), Stearinezuur (Stearic Acid), Limoen, vers, biologisch, extract in vodka. (Citrus aurantifolia), Natrium Cocoamphoacetate (Sodium Cocoamphoacetate), Glycol cetearaat (Glycol Cetearate), Tri-ethanolamine (Triethanolamine), Avocadoboter (Persea gratissima), Kokosolie, extra virgin (Cocos nucifera), Limoen essentiële olie (Citrus aurantifolia), Zeewier absolue (Fucus vesiculosus), Violenblad-absolue (Viola odorata), Glycerine (Glycerine), Lanoline (Lanolin), Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Parfum (Perfume), Kleurstof 42090 (Colour 42090), Methylparabeen,Propylparabenen (Propylparaben)

Bron 

ocean salt

Wanneer je de bekende ronde zwarte verpakking opent komt er een frisse geur tegemoet. Je ziet gelijk dat de scrub vrij heftig van structuur is. Vooral op de foto hieronder wanneer ik de scrub op mijn hand heb gesmeerd.

ocean salt

Ik heb het product in eerste instantie geprobeerd op mijn gezicht. Hier vond ik het toch wat te heftig voor. Ik hou wel van een grove scrub, maar ik vond ocean salt wat té grof. Hierna heb ik het geprobeerd op mijn lichaam. Hiervoor vond ik het heerlijk! Een goede scrub die een fijn gevoed laagje achter laat wanneer je het hebt afgespoeld. Dit laagje is voelt niet vettig, maar echt gevoed. Ik hoef hierna niet echt meer iets na het douchen te smeren.

Lush ocean salt face and body scrub is te koop bij Lush te koop. Je kunt dus kiezen voor 120 gram die te koop is voor €12,95 of 250 gram voor €23,50.

Heb jij nog een aanrader voor een scrub voor het gezicht?

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.