Lush pakket ‘Celebrate’ unboxing

Lush pakket ‘Celebrate’ unboxing

Lush

Met kerst heb ik van mijn broertje en schoonzusje een heel lekker ruikend pakket gekregen. Ook al was het ingepakt we konden allemaal de lekker geurende producten al van veraf opsporen. Het Lush Celebrate pakket zorgt voor een heerlijk ruikend en zachte huid. Ik maakte het pakket open en ik kwam 5 producten tegen.

Lush

Lush Celebrate producten

Lush

Reis af naar het paradijs met deze tropische verzorging vol ingrediënten uit Afrika. Geniet van de heerlijke frangipani geur en je zachte velletje.

Ik heb geen flauw idee wat ik bij een frangipani geur moet voorstellen! Jullie wel? Als ik zelf ga ruiken dan komt me een hele zoete maar tegelijk ook kruidige geur tegemoet die vrij aanwezig is. Een body conditioner is hetzelfde als een conditioner voor je haar qua gebruik. Je smeert je in onder de douche en dit laat je even intrekken, daarna spoel je je af en kun je je gaan afdrogen. Hierdoor krijg je een baby zacht velletje.

Lush

De stukken zeezout exfoliëren, de citroen en limoen laten je stralen. Deze gezichts- en body scrub is een zomerse cocktail!

Ah, wat een lekkere frisse geur! Het is een vrij harde scrub, maar je zou het zowel voor je gezicht als voor je lichaam kunnen gebruiken. Ik hou wel van een harde / stevige scrub, maar op het eerste gezicht denk ik dat het misschien te heftig zal zijn voor mijn gezicht. Ga het wel een keer uitproberen.

Lush Lush Lush

Laat de zomerzon maar schijnen in je badkamer! Deze kneedbare zeep voor body en haar helpt je aan een vrolijke dosis mandarijn- en sinaasappelolie.

Een mierzoet speeltje voor in bad! Echt super leuk. Hoe verzinnen ze het? Je kunt het niet alleen gebruiken om te spelen, maar ook om lekker in een schuimbad te genieten. Daarnaast voor je haar en je lichaam. Ik vind dit product alleen al te gek, omdat je er mee kan spelen.

Lush

Honey I Washed The Kids – Zorg voor je huid met een rijk stuk kokos-, honing- en sinaasappelzeep. Voor echte zoetekauwen.

Deze geur is razend populair, maar ik had ‘m nog nooit in het echt geroken. Ik snap waarom mensen deze zo lekker vinden. Zoet en kruidig maar niet overheersend, heerlijk! Een zeep vind ik zelf altijd iets onhandiger om te gebruiken onder de douche, maar alleen al om deze geur zal ik het zeker doen.

Lush

In deze boterzachte massage bar vermengden we vier geuren afkomstig van onze spa behandeling in Engeland en Frankrijk.

Dit vind ik de minst lekkere geur van alle 5 de producten. Het is mij iets te kruidig. Ik heb al eens een massage bar gehad van Lush, fijn product al heb ik liever een lotion of butter die wat makkelijker smeerbaar is. Het voed wel altijd goed, dus nu met die gure wind zal het zeker van pas komen!

Lush

Vijf heerlijke producten in een leuke set. Ik ga ervan genieten!

Het Lush Celebrate Cadeau is te koop bij Lush voor €35,95.

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.