Lush shoplog met o.a. shampoo & conditioner

Lush shoplog met o.a. shampoo & conditioner

Lush

Een nieuwe coupe om het nieuwe schooljaar in te luiden! Ik zat bij de kapster en het bleek dat ik last had van psoriasis op mijn hoofdhuid. Ik merkte al een tijdje dat mijn hoofdhuid ontzettend gevoelig was, een jeukend gevoel en ‘korstjes’. Ik durfde niet echt er met iemand over te praten, want ik schaamde me stiekem toch wel. Maar ik wilde er toch wel iets aan veranderen. Wanneer je googled op ‘gevoelige hoofdhuid’ kom je al snel tot Lush soak ‘n float. Dus ik plaatste een bestelling bij Lush en ik laat je zien wat! Ondertussen heb ik de producten al een paar keer gebruikt dus ik vertel je kort wat mijn eerste bevindingen zijn.

Lush Lush Lush

Fair trade foot lotion

225 gram – €14,70

Ondanks dat de voetjes langzaam weer verscholen gaan worden in dichte schoenen wil ik wel graag verzorgde voeten. Als docent sta ik vrij veel en ‘s avonds kan ik dan merken dat rust toch erg prettig zou zijn. Deze crème zou ervoor moeten zorgen dat je poezelige zachte voeten krijgt die weer rust vinden. Ik heb de pot op mijn nachtkastje staan zodat ik niet vergeet voor het slapen gaan mijn voeten in te smeren. Ik merkte na een paar dagen al dat mijn voeten zachter aanvoelen. De geur is in eerste instantie helemaal pepermunt! Totdat de heftigste geur minder wordt en dan ruik ik de cacao. Mijn man noemt het mijn after eight crème. Of ik echt merk dat ik minder vermoeide voeten heb? Nog eigenlijk geen idee, maar de verzorgde ingrediënten zorgen er wel echt voor dat mijn voeten zachter aanvoelen.

Lush Lush Lush

 Lemony flutter

45 gram – €10,65

Als ik dan toch een bestelling bij Lush plaats dan wil ik ook lemony flutter proberen! Ik denk dat dit wel een van de beroemdste producten is van Lush. Vrijwel elke beautyliefhebster heeft er wel eentje in huis. Mijn nagelriemen zijn op het moment ontzettend droog. Ik hoopte dat het met dit product minder zou worden. Ik heb het nu een aantal keer gebruikt. Als eerste om mijn nagelriemen terug te duwen. Eerst smeer ik het goed in, je hebt daarbij maar een klein beetje nodig terwijl de heerlijke citroengeur je tegemoet komt, waarna ik alles terugduw om mijn nagels te lakken. De rest van de dagen smeer ik het ‘s avonds in zodat alles verzorgd blijft. Ik gebruik lemony flutter het liefst ‘s avonds want het blijft nogal vettig en dat vind ik niet handig als ik nog veel moet doen. Maar die geur, ik hou ervan! En de werking vind ik ook top!

Lush Lush

Soak ‘n float

55 gram – €8,95

Ohja, hiervoor plaatste ik eigenlijk de bestelling. Dit shampooblok zou de heldin onder de shampoos zijn voor roos, psoriasis of andere problemen die je kunt hebben met je hoofdhuid. Er viel me wel gelijk op dat er wel parfum in zit. Ik hoorde van mijn kapster dat ik dat eigenlijk beter kon vermijden. Maar ik hoorde zoveel goede verhalen dat ik eigenwijs het blokje toch maar in mijn digitale winkelmandje stopte. Ik las ook dat deze shampoo echt maximaal vies zou ruiken. Ik heb eerder al een shampoo gehad van Lush in een blokjesvorm, daar vond ik moeilijk mee te werken. Maar ik wil ook dat het jeukerige gevoel weg zou gaan, dus ik heb ‘m nu 2 keer gebruikt. De geur viel me heel erg mee. Ik had eigenlijk iets ontzettend smerigs verwacht dus dat was al goed. EN! Nu komt het! Ik heb totaal geen last meer gehad van een jeukerig gevoel! De korstjes waren na 1 keer wassen al weg en totaal niks niets noppes nada geen jeuk! AAH I love it! Het gehannes met het vorige blokje heb ik nu ook omzeild. Ik zorg ervoor dat mijn haar goed nat is waarna ik met het gehele blokje over mijn haar ga. Het schuimt als een malle dus ik ga hier nog heel lang plezier van hebben!

Lush Lush

Happy happy joy joy

250 gram – €34,95

Omdat ik hoorde dat Soak ‘n float zo’n vieze geur zou bevatten wilde ik nog een lekker geurende conditioner. Zodat ik de ‘vieze’ geur niet zou ruiken. Dat viel gelukkig mee, al is een fijne conditioner nooit verkeerd. Ook deze heb ik nu twee keer gebruikt. Deze conditioner staat erom bekend mega lekker te ruiken en dat is niet gelogen! De eerste avond nadat ik ‘m had gebruikt bleef ik maar aan m’n haren snuffelen, zo heerlijk! Maar naast de geur maakt het mijn haar lekker zacht zonder te verzwaren. Ik wil graag mijn haar onderaan luchtig houden i.p.v. zwaar hangend naar onder.

Nu heb ik weer fijne producten om te gebruiken. Ik wil de komende tijd wat minder kopen en eerst opmaken wat ik in mijn beautykast heb liggen. Zonde om deze producten te laten verpieteren!

Welk product van Lush is jouw favoriet?

Liefs,

Liza

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.