MAC springsheen sheertone shimmer blush

MAC springsheen sheertone shimmer blush

MAC springsheenMijn eerste MAC product was deze MAC springsheen. Dit is een shimmer sheertone blush. De verpakking is zoals alle andere MAC blushes. Een zwart omhulsel waarin je door de doorzichtige bovenkant de kleur kunt zien. Het openen (en sluiten) gaat gemakkelijk. Het is een prima stevig doosje dat je blush goed beschermt. Ik heb ‘m dan ook meerdere malen meegenomen in mijn make-up tasje. Er zit 6 gram blush in de verpakking. Een prima hoeveelheid. Omdat je (meestal) maar weinig product gebruikt kun je hier toch een hele lange tijd van genieten!

MAC springsheen

Zoals ik al schreef heb ik de blush helaas niet op de foto gezet toen ‘ie net vers uit de verpakking kwam. Je ziet daardoor ook wat poeder op de verpakking zelf zitten. En ik heb al een mini deukje na maanden gebruik. 😉 Hierdoor kun je wel zien hoe zuinig de blush is!

MAC springsheen

Een swatch op mijn hand met flits gemaakt. Zo zie je de gouden glans in de blush. Je hebt bij deze MAC springsheen geen highlighter meer nodig. Verder is het een warme kleur, peach. Je kunt de kleur goed opbouwen door in laagjes te werken. Voor deze swatch ben ik even goed met mijn vingertop over de blush gegaan, waarna ik ‘m op mijn hand heb uitgesmeerd. Op de eerste foto (bovenaan dit artikel) kun je een andere foto vinden. Hier zie je de blush van iets verder weg.

MAC springsheen

Op de foto hierboven heb ik MAC springsheen wat ruimer aangebracht dan dat ik normaal zou doen. Alles voor de foto ;). Ook deze foto heb ik met flits gemaakt zodat je ook de glans weer goed terug kan zien.

MAC beschrijft de kleur als volgt:

Springsheen

Perzikkleurig met parelmoerglans (Zachtglanzend)

Deze MAC springsheen is verkrijgbaar bij o.a. de Douglas of MAC stores (of counters) voor een prijs van €22,-
MAC producten zijn niet al te goedkoop, maar daarentegen zijn het prachtige en kwalitatief goede producten.

Welke MAC blush is jou favoriet?

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.