Maybelline dream lumi touch concealer

Maybelline dream lumi touch concealer

Maybelline concealer

 

Ik was op zoek naar een goede concealer. Een goede concealer is voor mij een product die een donkere huid onder de ogen lichter maakt zodat ik er minder moe uitzie op dagen waarbij dit toch eigenlijk wel het geval is. In een drogisterij kwam ik deze Maybelline concealer tegen. Wanneer je benieuwd bent of dit product voor mij werkt, lees dan verder.

 

Maybelline concealer

Ik heb de kleur Ivory. Je hebt een aantal kleuren, al zijn dit er niet al te veel. De Maybelline concealer komt in een pen variant. Door aan de onderstaande knop te draaien komt er product tussen de haartjes. Hierdoor kun je dus het product onder je ogen smeren. Deze Maybelline concealer is niet bedoeld om puistjes of andere onzuiverheden te bedekken. Hiervoor kun je het beste een ander product gebruiken.

Maybelline concealer

In de verpakking zit 1,5 ml concealer. Niet super veel, maar je kunt er bij dagelijks gebruik toch wel even mee doen. Ik gebruik de Maybelline concealer nu een week ongeveer en er is wel al verschil te zien in de pen. Naar schattig zul je er 2 maanden mee kunnen doen.

Maybelline concealer

Zoals je op bovenstaande foto kunt zien is de kleur vrij licht. Maar hele lichte huidjes zullen toch voor een andere gaan aangezien het niet mega licht is. De dekking is vrij duidelijk te zien. Je kunt de glans er ook in terug zien. Hierdoor zal je huid onder je ogen opgelicht worden voor een heldere blik.

Maybelline concealer

Op bovenstaande foto heb ik nog niks aangebracht. Mijn huid is wat donker, vooral richting mijn neus. Deze foto heb ik gemaakt terwijl ik van tevoren ziek ben geweest. Dus het is allemaal wat grauwiger dan normaal. Ik was benieuwd of de Maybelline concealer dit ook zou kunnen bedekken!

Maybelline concealer Maybelline concealerHelaas.. mijn donkere wallen zijn minder opvallend dan ervoor. Maar je ziet de Maybelline concealer wel heel duidelijk zitten van dichtbij. Ik heb het eerst met een concealer kwast zitten deppen en daarna nog met mijn ringvinger. Desondanks kan ik op de foto nog duidelijk zien dat ik wat onder mijn ogen heb gesmeerd. Van veraf is dit een stuk minder te zien. Daarom zal ik deze Maybelline concealer wel blijven gebruiken totdat deze op is. Maar zal ik het niet opnieuw kopen, maar op zoek gaan naar een ander.

De zoektocht naar de perfecte concealer voor mij zal nog even doorgaan. Wanneer je de Maybelline concealer zelf nog even wil testen, dan is deze o.a. te koop bij Drogistplein voor €9,44.

Welke concealer raad jij aan?

Liefs,

Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.