Meeki nagellak; couture red & champagne beige

Meeki nagellak; couture red & champagne beige

Via Buzzer, een online platform waar je enquêtes in kan vullen en af en toe uitgenodigd wordt om dingen uit te proberen, heb ik een mailtje gekregen om een nieuw merk nagellak uit te proberen. Het merk Meeki was bij mij namelijk nog niet bekend. Beautyboxen zijn bij liefhebbers al wel bekend. Een abonnement voor nagellak nog niet. Meeki brengt daar verandering in. Ik laat je hieronder zien welke twee kleuren ik heb ontvangen en hoe ze mij bevielen!meeki

Je kunt bij Meeki dus een abonnement afsluiten waarbij je maandelijks twee kleuren opgestuurd krijgt. Deze zitten verpakt in een leuk doosje die door de brievenbus past. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Er zijn verschillende soorten abonnementen, de goedkoopste is €12,50. Hier krijg je dus twee nagellakjes voor die bij jouw stijlprofiel passen. Elke maand zijn er vier verschillende soorten doosjes. Je ziet van tevoren welke kleuren ze voor je hebben uitgekozen. Heb je liever een andere combinatie? Dan kun je het nog wisselen.meeki

Ik kreeg twee verschillende kleuren en finishes thuisgestuurd. De één is een dieprode kleur met een cream finish. De ander heeft een metallic finish, heeft glitters en is beige/goudkleurig. De flesjes zien er niet standaard uit. Het heeft iets speciaals. Maar voor €6,25 (als je de goedkoopste variant hebt gepakt) mag je best iets extra’s hebben. Er zijn namelijk ook goede goedkopere nagellakjes te koop, ik wil wel waard voor mijn geld.meeki

De rode variant is wel echt mijn ding! Een mooie kleur voor nu in de winter. De beige kleur zou ik voor één nagel gebruiken of als topcoat over andere kleuren. meeki meeki

 

Voor de bovenstaande foto heb ik bij de rode kleur één laagje gebruikt, voor de beige kleur twee laagjes. Een rode kleur die nagenoeg perfect dekt in één laagje? Dat vind ik tof! Het kwastje mag van mij wel verbeterd worden. Het is namelijk vrij recht afgesneden waardoor ik sneller ga knoeien bij mijn nagelriemen. Een handiger boogje zou makkelijker werken. De nagellak zelf brengt zich prettig aan. Het vloeit wel, zonder heel erg uit te lopen.

Ik heb de nagellak aangebracht op mijn gelnagels en het bleef ongeveer één week goed zitten. Daarna heb ik het maar verwijderd. Goed zitten bedoel ik mee dat er geen mega chips in zaten. Wat mini stukjes waren eraf gestoten aan de rand. Verder zat het er prima op. De rode kleur verwijderde zich gemakkelijk, voor de metallic variant moest ik wat meer moeite doen.

Al met al ben ik tevreden! Leuke verpakking, goede nagellak alleen het kwastje mag wat mij betreft verbeterd worden. Ik weet niet of ik nu zelf een abonnement af zou sluiten. Misschien vind ik het daar net iets te prijzig voor.

Ben jij bekend met Meeki?

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.