Meest gelezen artikelen van januari 2017

Meest gelezen artikelen van januari 2017

De eerste maand van het jaar is alweer voorbij. Tijd voor een ‘meest gelezen’ blogpost waarbij ik je de meest gelezen artikelen laat zien van de afgelopen maand januari. Een aantal artikelen heb je al eerder in de favorieten kunnen zien, maar er zitten dit keer ook een aantal nieuwe tussen. Lees dus snel verder.

Meest gelezen artikelen van 2016!

rituals

Ik schreef dit artikel aan het einde van 2016. Welke artikelen werden nu het meest bekeken in het afgelopen jaar?

Pasta recept – Jamie Oliver

pasta

Al een hele tijd geleden deelde ik het recept van Jamie Oliver. Simpel, snel en ook nog gezond! Ideaal toch?!

Wat staat er allemaal in de douche?

douche

Afgelopen maand deelde ik ook welke producten er op dit moment allemaal in mijn douche staan.

Rituals sakura silk deodorant

rituals

Dit keer eens niet op nummer 1. Dat is eens wat anders. Alsnog is deze review over de Rituals deodorant vaak gelezen.

Gelezen in december

Al sinds ik kon lezen verslond ik al boeken. De laatste tijd deel ik steeds meer mijn boeken die ik heb gelezen. Dus ook over de boeken die ik in december heb gelezen. Misschien vind je er je favoriete boek?!

Opgemaakte beautyproducten van december

opgemaakt

Misschien vind ik de opgemaakt artikelen wel het leukst om te lezen bij andere bloggers. Wat een verschillende producten gebruik ik toch. Als ik dan weer mijn eigen blogpost erbij pak dan denk ik wel eens ‘o ja, die was echt heel goed’. Dan heb ik weer tips voor mijzelf als ik iets nieuws nodig heb.

Breien – steken opzetten

naalden

Hoe zet je nu eigenlijk steken op? Toch wel handig als je wilt leren breien. Vooral in de winter brei ik mij wat af. Telkens een ander projectje en ondertussen liggen er al een aantal truien te wachten om af te maken. Ik wil hier binnenkort meer over delen!

Als je nog bepaalde artikelen vaker terug wilt zien, dan hoor ik het graag!

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.