Meest gelezen artikelen van mei 2016

Meest gelezen artikelen van mei 2016

Ook is de maand mei weer bijna omgevlogen. Nog maar 1 dagje en dan zitten we al in juni. Nog maar een paar weken tot aan de zomervakantie. Daarna staat er een flinke verandering te wachten voor mij waar ik al naar uit kijk. Maar de maand eindigt sinds een jaartje met een ‘meest gelezen’ artikel. Hierin vind je een top 5 van de meest gelezen artikelen van de afgelopen maand. Een aantal artikelen zijn hier al vaker in voorbij gekomen. Terwijl er ook wat nieuwe tussen staan. Lees dus snel verder mocht je benieuwd zijn!

1. Rituals Sakura Silk deodorant

rituals

Deze rubriek is natuurlijk niet compleet zonder dit artikel. Elke maand staat dit artikel weer in de top 5! Toch bijzonder als een van de eerste artikelen die online kwamen. Ik heb inmiddels een andere geur in gebruik. Binnenkort kun je deze terugvinden in de opgemaakt rubriek. Ik vind de geuren van Rituals heerlijk, alleen is de werking van de deodorant niet helemaal voor mij gemaakt. Het is niet sterk genoeg, terwijl het wel 24 uur bescherming belooft.

2. Etos lipstick review

etos

Een tijdje terug kocht ik 5 kleuren van de nieuwe lipsticks van Etos. Eén hiervan was uiteindelijk niet helemaal naar mijn smaak, de rest van de kleuren vind ik mooi! En dat voor een prima prijsje, aanraders dus.

3. Pasta recept van Jamie Oliver

pasta

Een pastarecept die ik uiteindelijk zelf maar één keer heb gemaakt. De pompoen was uiteindelijk niet helemaal naar mijn smaak. Nu ik dit weer typ besef ik mij dat ik eigenlijk maar weinig gebruik maar van de kookboeken die ik in de kast heb liggen. Vaak is het snel na het werken boodschappen doen en kijken waar we op dat moment zin in hebben. Wel een gezonde maaltijd, maar de boeken gebruik ik eigenlijk te weinig, zonde!

4. Hema longer lasting lipstick 03

hema lipstick

Wanneer ik deze artikels schrijf bedenk ik mij alweer van oh ja! Die lipstick had ik ook nog! Wanneer je een aantal lipsticks hebt liggen heb je zo je voorkeuren en soms vergeet ik zelfs bepaalde kleuren. Wanneer ik de volgende keer een goede dieprode kleur wil gebruiken pak ik deze!

Als laatste ik deze top 5.

5. Eerste naaiproject

speldenkussen

In maart kocht ik een naaimachine. Als eerste project heb ik dit speldenkussentje gemaakt. Daarna heb ik nog twee grote kussen gemaakt. Eén zonder rits en ééntje met rits.  Mijn oma die vroeger altijd alles genaaid heeft was zeer onder de indruk (maar als ik haar het meest lelijke kussen ever zou geven, zou ze het alsnog mooi vinden..). Ik heb inmiddels al stof gekocht voor een zomerjurkje en een broek dus daar moet ik maar snel eens aan beginnen!

 

Zo, dit waren de 5 artikelen die het meest zijn gelezen in de afgelopen maand. Ik ben soms aan het denken wat ik nog meer wil delen op mijn blog. De laatste tijd zijn het voornamelijk alleen beauty gerelateerde artikelen. Ik wil meer! En dat moet ik even voor mijzelf uitzoeken welke kant dat dan precies is. Voor tips & opmerkingen sta ik open! 🙂

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.