Meest gelezen blogpost van de afgelopen maand

Meest gelezen blogpost van de afgelopen maand

Als je naar buiten kijkt zou je niet zeggen dat het mei is. Niet echt warm en het zonnetje laat zich nog niet echt goed zien helaas. Maar omdat we toch de maand mei zijn beland laat ik je zien welke blogpost er de afgelopen maand het meest zijn bezocht.

Nieuwe e-reader Kobo aura

Ik kreeg in maart mijn nieuwe e-reader voor mijn verjaardag. De Kobo aura in de nieuwe versie die ik in deze blogpost liet zien.

Dior 5 couleurs 456 jardin

Dior oogschaduw

Prachtige kleuren oogschaduw toch? Ik ben nog steeds erg blij met dit palet. Vijf kleuren die door de glans je ogen daadwerkelijk laten stralen. Makkelijk aan te brengen en te blenden voor een mooie oogopslag.

Onbeperkt boeken lezen Kobo plus

Ik was eerst geabonneerd op Bookchoice. Acht maandelijkse boeken die ik kon downloaden, maar ik wilde meer keus hebben. Ik heb daarom de overstap gemaakt naar het Kobo plus abonnement van Bol.com.

MAC springsheen

MAC springsheen

Een prachtige blush van het merk MAC met een glans die prachtig uitkomt wanneer de zon erop schijnt. Nu nog die zon…

Sisley l’orchidee rose

Nog zo’n prachtige blush. Deze heb je al vaker voorbij zien komen in de meest gelezen blogpost. Een koelere blush dan die van MAC maar net zo mooi. De verpakking zelf is al prachtig.

Heb jij bovenstaande artikelen al allemaal gelezen?

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.