Meest gelezen blogposts van oktober 2016

Meest gelezen blogposts van oktober 2016

In oktober zijn er 244 blogposts gelezen. Meer dan in de maand ervoor. In september kwamen er ook maar weinig artikelen online dus dat verklaart veel. Inmiddels komen er wat regelmatiger artikelen online. Ik heb het bloggen gemist! Maar nam de tijd niet om dit te schrijven. Soms vind ik het lastig om het te combineren met werk en mijn privé leven. Maar ik plan nu een standaard dag in, in de week waar ik gewoon even knal met artikelen :). Ik laat je in ieder geval zien welke blogposts er het meest zijn gelezen in de afgelopen maand (oktober).

Rituals sakura silk deodorant

rituals

Dit artikel kwam bijna twee jaar geleden online! Inmiddels is dit het meest gelezen artikel van de hele site! En dat voor een deodorant ;). Ik vind het tof.

Pasta recept – Jamie Oliver

pasta

Wanneer de pompoenen volop verkrijgbaar zijn in de supermarkten merk ik dat dit recept weer vaak naar voren komt. Dus nu in de herfst ook weer. Een goed gevulde saus met spelt pasta.

Etos lipsticks

etos

Een review van vijf verschillende lipsticks van het eigen met van Etos. Budget en ook nog eens mooie kleuren, wat wil je nog meer?

Orabrush

orabrush

Vorig jaar december ontving ik van Orabrush een tong cleaner. Eentje om zelf uit te proberen en de ander om in een winactie te verloten. Zoals het in de foto’s is te zien in het artikel werkte het wel.

Dior 5 couleurs 456 jardin

Dior oogschaduw

Vijf prachtige oogschaduws van het luxe merk Dior. Ik vind de kleuren echt geweldig, zeker nu in de herfst. De oogschaduws geven veel pigment af en geven een mooie glans op het ooglid.

 

De blogposts van Rituals, het pastarecept van Jamie Oliver en de review van de Etos lipsticks zijn al vaker naar voren gekomen. Dior en de Orabrush nog niet zo heel vaak. Ik ben benieuwd naar de maand november!

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.