Meester mark vraagt door – Mark van der Werf

Meester mark vraagt door – Mark van der Werf

Ik probeer elke dinsdagmorgen om 7.00 uur een recensie te geven van mijn laatst gelezen boek. De laatste tijd schoot dat erbij in aangezien ik echt even in een leesdip zat. Daarom heb je vorige week kunnen lezen over de Hebban app zodat ik toch in de boekensfeer zou blijven. Maar nu! Ik vertel je wat meer over het boek ‘Meester Mark vraagt door’.

Meester Mark vraagt door

Meester Mark is 35 wanneer hij voor het eerst voor de klas staat. Hij heeft een carrière switch gemaakt en staat nu voor de klas. Na een korte periode geeft hij dit weer op. In Meester Mark vraagt door krijg je steeds verschillende inzichten te zien van allerlei docenten van heel Nederland, zowel basisschool als docenten in het voortgezet onderwijs of MBO.

Ik vind het leuk om te lezen wat andere collega’s van het beroep vinden, waar ze tegenaan lopen of waar ze juist helemaal enthousiast van worden. Je ziet voornamelijk het grote verschil in ‘opvoeding’ en hoe collega’s met andere leerlingen omgaan. Mijn mening over het boek is erg wisselend, sommigen delen vond ik heel interessant omdat er zoveel verschillende inzichten en docenten aan bod kwamen. Maar omdat de focus op de basisschool lag kan ik er niet altijd iets mee. Mijn werk in het voortgezet onderwijs is dan toch echt anders.

Liefs, Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.