Nars de perfecte combinatie met Isadora en Albatross

Nars de perfecte combinatie met Isadora en Albatross

Mijn eerste product van Nars was een palet wat ik in Barcelona kocht. In februari kwam ik erachter dat Nars ook werd verkocht in Polen dus ik kocht als eerste de foundation van dit mooie merk en vervolgens ging ook de blush Isadora en de highlighter Albatross mijn winkelmandje in. Deze laatste twee laat ik je in deze blogpost wat beter zien.

Nars

Nars

Nars is een high end merk wat maakt dat de producten echt niet goedkoop zijn. Over de highlighter heb ik al allerlei mooie foto’s en goede verhalen gezien en gehoord. Die kon ik gewoon echt niet laten liggen. Ik wilde eerst de blush orgasm in mijn winkelmandje stoppen, maar toen zag ik de limited edition van Isadora. Een warme blush die ik misschien nog wel mooier vond. Aangezien ik orgasm nog altijd kan kopen vond ik Isadora nog een betere optie.

Albatross

Nars

Illuminating highlighting powders that give the skin a light-reflecting luminous glow. Wear alone or pair with other cheek products to create beautiful dimension on the face.

  • Creates instant radiance
  • Made with transparent pigments to avoid heaviness on the skin
  • Universally flattering shades
Bron

Ik zei al dat het niet goedkoop is.. namelijk 30 dollar voor deze highlighter. Je hebt maar zo’n klein beetje nodig om te shinen op je gezicht. Ontzettend makkelijk aan te brengen en het effect is prachtig!

Isadora

Nars

Op de foto lijkt ‘ie vrij bruinig, maar dat is de kleur in het echt niet. Het is lastig om deze daadwerkelijk goed op de foto te krijgen. Het is in het echt meer een warme roze kleur die de appeltjes van je wangen een gezonde kleur geven. Zeker in combinatie met de highlighter Albatross is het een perfecte duo voor een feestje maar ook voor overdag. Mocht je al meerdere kleuren van Nars hebben dan kun je Isadora vergelijken met Dolce Vita alleen dan nog iets warmer en donkerder.

Ook de blush kost 30 dollar bij Sephora.

In totaal is de combinatie dus echt wel prijzig, maar ik vind ze zo mooi. Alle verhalen die ik van tevoren heb gelezen over Albatross zijn dus echt waar.

Liefs, Liza

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.