NARS sheer glow; mijn nieuwe foundation

NARS sheer glow; mijn nieuwe foundation

Online kun je er meerdere reviews over vinden. Menig liefhebster van beautyproducten heeft van dit merk wel iets in de kast liggen. Namelijk Nars! In Nederland niet goed verkrijgbaar, maar via het buitenland goed te bestellen óf een goed moment om op vakantie aan te schaffen. Ik heb het over de Nars sheer glow foundation. Ik was ook benieuwd naar alle goede verhalen op internet. Zou deze dan echt zo fijn zijn?! Ik kan je alvast verklappen van wel, het is nu namelijk mijn favoriete foundation!

narsMet mijn lichte huid is het belangrijk dat de foundation die ik op dat moment draag past. Met de paar zonnestralen die we dit jaar tot nu toe hebben gehad is het zeker een van de lichtste tinten die ze hebben. Gelukkig is Nars een merk die ook aandacht besteed aan zowel de mensen met een lichte en met een hele donkere huid. Zo kan iedereen de beste kleur uitkiezen. Ikzelf heb gekozen voor de kleur ‘light2 mont blanc’.

Nars sheer glow

nars

Bij de Nars foundation is er geen pompje direct in de flacon. Je kunt er dus voor kiezen om het zo op je hand te ‘schenken’ maar gelukkig hebben ze wel een los pompje te koop. Helaas kan dan de dop er niet meer op. Dat vond ik toch even vreemd. Je koopt al een vrij prijzig product en voor het jezelf makkelijk te maken en goed te kunnen doseren moet je er nog iets bijkopen. Gelukkig is het pompje vrij stevig en kun je deze wel goed afsluiten zodat je alsnog je foundation ergens mee naar toe kan nemen zonder dat je hele tas onder zit.

nars

Eén à twee pompjes is genoeg voor mijn hele gezicht. Ik merk dat de foundation zich goed laat verspreiden zonder vlekken achter te laten. Nars heeft verschillende soorten foundation zodat je zelf de dekking kan bepalen. Ik heb gekozen voor de ‘sheer glow’ zodat het een lichte dekking geeft en een natuurlijk effect achterlaat.

nars

Een dekking die ervoor zorgt dat je huid mooi oplicht en de oneffenheden verdwijnen. Bovenstaande foto is zonder af te poederen. Een vrij prijzige foundation die o.a. te koop is bij Sephora  voor €46,50.

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.