een nieuwe kwast van Ecotools; large powder brush

een nieuwe kwast van Ecotools; large powder brush

Een aantal jaar geleden kocht ik voor het eerst een kwast van Ecotools. In Nederland was het nog niet heel bekend en ik wilde het wel eens uitproberen. Deze kwast gebruik ik nu nog steeds en mijn collectie wordt steeds groter. Mijn vorige poederkwast van het merk Inglot verliest de laatste tijd wat haren. Nog steeds prima te gebruiken, maar het werd tijd voor een vervangende kwast. Ik zag de kwast van Ecotools en hij was zo zacht dat ik hem wel moest kopen!

Dit artikel bevat affiliate links. Dit betekent dat wanneer je erop klikt ik een kleine vergoeding krijg.

Ecotools

Ecotools large powder brush

The Large Powder Brush is perfect for all over coverage when applying and setting your powder face makeup. The large and full head delivers an even all-over dusting, creating a great base for your look.

  • EcoTools Cosmetic Brushes are made with cruelty free synthetic bristles, sustainable bamboo handles & recycled aluminum ferrules.

  • Our reusable eco pouch is made with natural materials and EVA. EVA is free of phthalates and PVC.

  • EcoTools paper packaging is made from 80% Recycled and 100% Recyclable Paper.

Bron

Ecotools

Voor mij zijn de zachte haartjes echt hetgeen waarvoor ik kies voor Ecotools. De haren voelen zo zacht op je huid, dat is echt ongelooflijk! Je gezicht afpoederen na je foundation of BB crème is dan ook zo gebeurd. Waar andere kwasten nog wel eens de neiging hebben om te ‘prikken’ op je huid is deze echt helemaal geweldig.

De prijs is dan ook helemaal prima voor wat je ervoor terug krijgt! Je kunt Ecotools namelijk via bol.com bestellen voor €16,99. Het is dan wel een paar dagen wachten op je kwast, maar dan heb je ook wat.

Was je kwast regelmatig om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten en je kunt weer jaren vooruit!

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.