Nieuwe L’oreal blush in kleurnummer ‘160 peach’

Nieuwe L’oreal blush in kleurnummer ‘160 peach’

Een voor mij nieuw pareltje voor in mijn blush collectie. Je kan dus al raden dat ik enthousiast ben over deze nieuwe blush. Ik kocht namelijk de L’oreal blush in kleurnummer 160 met als bijpassende naam ‘peach’. Een warme kleur die je gemakkelijk kan opbouwen zodat het bij elke gelegenheid past. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Dit artikel bevat affiliate links.

L’oreal 160 ‘peach’

Een klein handzame verpakking die je gemakkelijk mee kan nemen in je tas. Ook voor op reis is een klein doosje makkelijk. Hier zit namelijk niet alleen de blush in, maar ook een spiegeltje en een kwastje. Ideaal om onderweg ook je blush bij te werken!

l'oreal

Het kwastje zit onder de blush verstopt. Er zijn dus eigenlijk twee laagjes in de verpakking. Eén met de peach kleurige blush en de andere met het spiegeltje en het kwastje. Het kwastje ligt goed in de hand en je kunt er makkelijk de blush mee aanbrengen. Het heeft wel vrij stugge en harde haartjes waardoor het niet geheel geweldig aanvoelt op je huid. Voor thuis kies ik dus liever een eigen gekochte kwast. Voor onderweg zou ik deze wel prima vinden om te gebruiken.

l'oreal

Dan de blush zelf! Het is een warme peach kleurige blush die je goed op kan bouwen. Door meerdere laagjes aan te brengen kun je hem zwaarder aanzetten. Een kleurtje die je dus elke dag kan gebruiken. In de verte kun je wel zien dat het wel een poederige variant is. Aftikken voordat je het gaat gebruiken is dus wel aan te raden. Zonde van je blush, maar liever aftikken dan het over je gehele gezicht te krijgen.

L’oreal is relatief gezien niet heel goedkoop, maar ook weer niet in het hoogste segment te vinden. Een beetje in de middenmoot. Deze blush is onder andere te koop bij Bol.com voor €12,65. Ik ben echt blij met dit product! In de winkel waren er geen testers van te vinden dus stiekem heb ik deze gekocht op goed geluk. Dat is dus gelukt. 🙂

Liefs, Liza

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.