Een nieuwe mascara: Chanel inimitable intense mascara

Een nieuwe mascara: Chanel inimitable intense mascara

De liefde voor de Chanel le volume mascara heb je al meerdere keren kunnen lezen. Ik heb er bij de eerste aankoop gelijk een review van geplaatst. Het werd weer eens tijd om mijn mascara te vervangen en bij Ici Paris was laatst weer de 40% korting op de mascara’s. Ik kwam ook een andere Chanel mascara tegen en ik was benieuwd of andere mascara’s van dit merk ook zo goed werken. Dus ik laat je hieronder het resultaat zien van de Chanel inimitable intense mascara.

Inimitable intense mascara

Chanel

Ik koop altijd een zwarte mascara. Mijn eigen wimpers zijn echt blond en zonder mascara zie je ze helemaal niet zo goed. Van een mascara verwacht ik echt een zwarte kleur, ik kies namelijk niet voor niet voor zwart. Chanel beloofd volume, lengte, krul en separatie. Ik ben benieuwd of deze mascara mijn liefde zal moeten delen met ‘le volume’.

Chanel Chanel

Een handig borsteltje wat niet al te lange haartjes heeft. Bij het aanbrengen valt mij direct op dat ‘inimitable intense’ minder vochtig is dan ‘le volume’.  Waar ik bij ‘le volume’ nog even moet wachten totdat ‘ie echt goed droog is zodat het niet gaat stempelen, merk ik dat ‘inimitable intense’ dat niet nodig heeft. Waar je wel goed om moet passen is de hoeveelheid mascara dat je op je wimpers smeert. Spinnenpoten zijn anders wel te vinden, helaas. Je kunt het al een klein beetje zien op de bovenstaande foto.

Vergelijking

Chanel

Deze foto is van de review over de Chanel ‘le volume’ mascara. Je ziet dat de dekking hiervan een heel stuk minder is, maar de separatie is een stuk beter. Als ik nu zou moeten kiezen zou ik de voorkeur geven aan de ‘inimitable intense’ mascara omdat deze een heel stuk donkerder oogt en je hierdoor wat meer volume krijgt. Al betekent dit niet dat ik in de toekomst niet weer naar ‘le volume’ zal gaan.

Een mascara met een intens 3D-effect. Met één gebaar geeft u de wimpers extreem veel volume, lengte en krul en worden ze optimaal gescheiden.

De synergie tussen het borsteltje en de formule zorgt voor meerdere dimensies:
• Het zachte en flexibele elastomeren borsteltje is voorzien van ultrafijne puntjes die alle wimperhaartjes scheiden en ze optimaal met mascara omhullen.
• De formule bevat een gepatenteerd vinylpolymeercomplex, voor een 3D-effect zonder klonteren.
• Een vinylpolymeercomplex zorgt voor een vloeibare textuur, gescheiden wimpers en een make-up op maat, zonder klonteren.

• Paraffinewas en micro-wasballetjes voorzien de wimpers van lengte en intens volume.

• Carnauba- en bijenwas zorgen voor een glanzend resultaat en optimaal volume.

Getest onder oogheelkundig toezicht, geschikt voor dragers van contactlenzen.

Bron

 

Chanel is te koop bij de bekende parfumerieën voor €35,65. Tip; wacht even tot de 40% korting acties ;).

Liefs, Liza

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.