NOTM; nagellakjes van de maand januari

NOTM; nagellakjes van de maand januari

Ik ben inmiddels de trotse bezitster van een hele hoop nagellakjes. Alsnog laat ik je maar telkens weinig zien. Mijn nagels zien er namelijk de laatste tijd echt beroerd uit. Slappe nagels die snel afbreken zijn nu niet het leukst om naar te kijken. Toch wil ik je laten zien welke nagellakjes ik de afgelopen maand heb gebruikt. 

NOTM januari

NOTM

Ik begon de maand met een nagellakje van Catrice in de kleur C03 berrytale. Je ziet dat mijn nagels niet in de optimale conditie zijn. Ik krijg ze maar niet langer, ze breken constant af, verschrikkelijk!

NOTM

In de adventkalender van The Body Shop zat een nagellakje, namelijk de 810 frosting fancy. Tof kleurtje al zie je het op beeld heel anders dan in het echt.

NOTM

Inmiddels zijn mijn nagels in iets betere conditie Nog niet waar ik ze wil hebben maar het ziet er al wat beter uit. Uit de Sally Hanssen miracle gel collectie heb ik een kleurtje gekozen namelijk de 160 pinky promise.

NOTM

Ik ben het zat! Ik wil weer nagels die niet constant ombuigen. Misschien niet het beste voor je nagels maar ik hoef mij tenminste niet meer te ‘schamen’ voor mijn handen. Ik ben blij!

NOTM

Toch kan ik hier ook nagellak overheen doen! Dus nu de Golden Rose in kleurnummer 27. Blijft zoveel langer zitten nu en ik ben nog steeds zo blij met mijn lange nagels.

Ik vind het leuk om dit te delen! 🙂

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.