November; meest gelezen blogposts

November; meest gelezen blogposts

Ik vind het heel bijzonder om te zien dat er steeds meer bezoekers de weg bereiken naar LeefenLeven. In de maand november zijn er elke week 3 artikelen online gekomen en daar ben ik best trots op. Ik ga proberen dit zoveel mogelijk vast te houden. Ben namelijk voor mijzelf echt een routine aan het creëren en dat bevalt mij prima. In ieder geval laat ik je nu de meest gelezen blogposts zien van de maand november.

Rituals sakura silk

rituals

Een ‘meest bekeken’ artikel is niet hetzelfde zonder op nummer 1 de review van de Rituals sakura silk deodorant. De geur vindt ik nog steeds echt heel lekker. Inmiddels al maaaaaanden op, maar tof om te zien dat het nog steeds zo bevalt!

Orabrush 

orabrush

Orabrush is een borstel voor je tong. Op de foto’s in het artikel zie je dat het echt wat heeft gedaan.

Pasta recept – Jamie Oliver

pasta

Ik word nog steeds heel blij als ik Jamie Oliver op televisie zie. 24 Kitchen staat hier thuis dan ook vaak op. Hij maakt de gerechten zo simpel! Dat is ook op het bovenstaande recept van toepassing. Simpel, vers en snel gemaakt.

MAC springsheen blush

MAC springsheen

Ik geloof niet dat dit artikel eerder is voorgekomen in de top 5. Voor mij is het nog steeds een prachtige blush die ik regelmatig erbij pak. Een hele mooie warme kleur die goed voor alledag kan. Tof dat deze mooie blush nu in de top 5 van november staat.

Sisley l’orchidee rose

Sisley

Als laatste, maar zeker een hele bijzondere blush! Namelijk de l’orchidee rose van Sisley. Inmiddels al 2 jaar in mijn bezit. Het is gewoon een pareltje in mijn collectie. Alleen al die verpakking maakt het een stukje meer bijzonder.

 

Dit was ‘m dan weer! De top 5 van de maand november. Nu zitten we dan in de laatste maand van het jaar 2016!

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.