O’herbal; een neutrale combinatie voor je haar

O’herbal; een neutrale combinatie voor je haar

De afgelopen tijd heb je vaker kunnen lezen over de problemen met mijn hoofdhuid. De laatste tijd gaat het echt heel goed nadat ik speciale shampoo, conditioner en een serum bij mijn kapster had gekocht. Daarna heb ik eigenlijk geen last meer gehad. Een tijd terug, op vakantie, was opeens mijn shampoo op. Ik had verwacht dat ik er nog wat langer mee kon doen dus ik rende naar de apotheek om nieuwe te kopen. Ik kwam uit bij het merk O’herbal dat puur natuur is, zonder SLS & siliconen. Nu heb ik het een tijdje getest en ik kan je er nu wat meer over vertellen.

Shampoo

o'herbal

Als eerste de shampoo. Een hele grote verpakking waar ik dus lekker lang mee kan doen. Door een klikdop blijft de shampoo in de fles zonder de lekken. Er staat al op dat het voor krullend haar is en omdat ik permanent heb zullen hopelijk mijn krullen extra mooi uitkomen. Verder is er al heel duidelijk dat er geen gebruik wordt gemaakt van SLES, SLS of siliconen. Een natuurlijk product dus.

o'herbal

Ik merk bij het gebruiken van de shampoo dat het zich goed verdeeld over mijn haar. Het schuimt wel iets en dat vind ik wel een prettig gevoel. De shampoo ruikt vrijwel nergens naar en je hebt niet al te veel nodig voor (half)lang haar. Met de grote verpakking van 500 ml kun je er dus extra lang mee doen. Mijn haar voelt naderhand schoon en gevoed aan zonder dat mijn hoofdhuid helemaal jeukend aanvoelt. Ik ben er fan van! Helaas alleen verkrijgbaar in o.a. Polen & Rusland maar misschien kun je via via er toch aankomen mocht je het ook willen proberen.

Iets met blij maken met een dooie mus…

Masker

o'herbal

Voor het masker geldt hetzelfde. Ook weer pure ingrediƫnten die ervoor zorgen dat je krullend haar perfect in model zit na het wassen.

o'herbal

Nadat je je haar met de shampoo hebt gewassen kun je daarna aan de slag met het masker. Helaas lekt de pot wel dus rechtop houden en niet al te veel mee slepen. Het masker kun je ongeveer 1 Ć  2 keer per week gebruiken. Aangezien ik zo vaak ook maar mijn haar was gebruik ik na het wassen nu telkens het masker. Het verdeelt zich goed door mijn haar en nadat ik 2 minuten heb gewacht laat het zich ook goed uitspoelen. Daarna voelt mijn haar echt heel zacht aan.

Ik ben echt blij met de producten van O’herbal. Helaas dus (nog) niet in Nederland te koop maar hopelijk veranderd dat binnenkort!

Liefs, Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.