Onbeperkt boeken lezen met het Kobo plus abonnement

Onbeperkt boeken lezen met het Kobo plus abonnement

Ik verslind nogal wat boeken per maand. De ene maand wat meer dan de ander, maar om ze nou elke keer te kopen word best prijzig. Daarom ben ik vorig jaar lid geworden van Elly’s choice. Destijds 10 boeken per maand en sinds vorige maand is het Bookchoice geworden. Daar schreef ik destijds een blogpost over ‘klik‘. Dat heb ik even geprobeerd maar inmiddels ben ik overgestapt naar het Kobo plus abonnement van bol.com. Hier vertel ik je nu wat meer over!

Ik heb Bookchoice twee maanden aangekeken. Ik had gehoopt dat de app voor Android er inmiddels al zou zijn, maar helaas. Om telkens de luisterboeken via mijn laptop op mijn telefoon te zetten deed ik eigenlijk niet. Dus dat was voor mij uiteindelijk niet de meerwaarde. Ook de boeken van februari & maart waren niet helemaal mijn ding. Tijd voor wat anders dus! Via bol.com kwam ik in aanraking met het Kobo plus abonnement. Hier maak ik nu gebruik van en laat je hier nu wat meer over weten.

Kobo plus abonnement

Het grootste voordeel voor mij was het onbeperkt aantal boeken lezen. Sommige maanden lees ik namelijk vrij veel terwijl ik andere maanden nauwelijks aan lezen toe kom. Verder kan ik nu zelf bepalen welke boeken ik ga lezen. Het aanbod is namelijk ontzettend groot (40.000 internationaal). Omdat ik het ook interessant vind om boeken te lezen die ik mijn lessen kan gebruiken, kan ik nu echt variëren want die kreeg ik met Bookchoice niet. De prijs is daarentegen wel wat hoger dan ik gewend was. Ik betaalde eerst €2,99 en nu €9,99 per maand. Al krijg je de eerste 30 dagen bij het Kobo plus abonnement gratis.

Hoe?!

Je kunt inloggen bij bol.com op 5 verschillende devices. Ondanks dat je misschien niet altijd je e-reader bij je hebt, kun je toch blijven lezen. De boeken die je download blijven 30 dagen op je e-reader beschikbaar tenzij je eerder al weer online gaat. Via je telefoon kun je lezen via de Kobo app in samenwerking met Bol.com. Hier kun je de boeken zien die beschikbaar zijn en de boeken die je nog los kunt kopen, niet alle uitgeverijen doen namelijk mee. Met een druk op de knop kun je beginnen met lezen. Wanneer je op je telefoon hebt gekozen voor je boek hoef je maar met je e-reader te synchroniseren om ook daar het boek beschikbaar te hebben. Het kan ook (nog) gemakkelijker! Als je je Kobo e-reader namelijk hebt ge-update tot de nieuwste versie staat er automatisch een Kobo plus app op. Je logt hier in met je Bol.com account en dan kun je ook hier zoeken en boeken op je e-reader plaatsen. Makkelijk toch?

Tot nu toe ben ik zeer positief! Ik hoop natuurlijk dat er nog meer uitgeverijen mee gaan doen zodat het aanbod nog verder zal groeien.

Ben jij al bekend met het Kobo plus abonnement?

Liefs, Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.