Opgemaakt augustus 2015

Opgemaakt augustus 2015

Ik wil mijn beuatykast een stuk leger maken. Ik heb namelijk zoveel back-up producten wat stiekem overdreven is. Dus ik mag van mezelf geen nieuwe producten kopen totdat de voorraad drastisch is geslonken. Tenzij ik geen producten meer heb op te reviewen óf een bepaald product helemaal op is. In de maand augustus ben ik deels op vakantie geweest. Ik heb de producten mee terug naar huis genomen om in mijn opgemaakt bakje te doen (fanatiek toch?!). Ook gingen er wat producten op na mijn vakantie en vandaag laat ik je zien welke!

Opgemaakt

 

Kruidvat droogshampoo volume kocht ik nadat mijn Batiste droogshampoo op was. Deze was een stuk goedkoper en ik was benieuwd of ik het zou merken in gebruik. En dat merkte ik. Ik moest een stuk meer gebruiken in verhouding om mijn haar ‘vettig’ te maken. Daarentegen kreeg ik ondanks veel sprayen geen witte waas. Nu deze weer op is ben ik toch weer terug naar Batiste.

Een deodorant namelijk FA mystic moments seductive scent. Deze kocht ik net voordat mijn ouderavond zou beginnen. Ik was mijn deodorant vergeten en ik wilde mijzelf even opfrissen. Het is een vrij heftige geur voor een deodorant. Wel prima, maar 48 uur bescherming?! Nee totaal niet! Ik heb toch liever mijn stick deodorant van Lady Speed Stick bijvoorbeeld.

Toen ik nog lid was van de Beautybox zat er ook wel eens shampoo in de box. Zo ook Davines shampoo die heel zeperig ruikt. Ik vond het ook weinig doen voor mijn haar helaas. Het schuimde vrijwel niet (en dat blijf ik toch lekker vinden) en was niet heel bijzonder. Maakte mijn haar wel schoon, maar het is geen product waarvoor ik nu direct naar de winkel ren.

Opgemaakt

De bodybutter van Mylene stond al tijde in mijn kast en ik moest ‘m nu van mijzelf opmaken. Dus ik heb deze meegenomen op vakantie waar die ook is opgegaan. Hele fijne romige bodybutter met een zachte niet overheersende geur. Ik heb geen flauw idee of Mylene deze nog in het assortiment heeft zitten, maar anders is het de moeite waard om deze eens te proberen.

Een tandenborstel van Aquafresh. Niet echt op natuurlijk, maar het was tijd voor vervanging. Verder heb ik hier niet echt iets boeiends over te melden.

Deze tandenpasta van arm & hammer advance white baking soda toothpaste was echt heel smerig. Sorry dat ik het zo meld, maar de smaak was echt bizar. Wij waren beide heel blij dat deze op was. 😉 En of deze nou echt je tanden witter maakt? Eigenlijk geen flauw idee. In ieder geval is me dat niet opgevallen.

Lenzenvloeistof van IWear. Deze kreeg ik om te proberen bij mijn zachte lenzen. Ik kon kiezen tussen twee. En ik heb gekozen voor de andere versie die je in de vorige opgemaakt kon zien. Daar heb ik toch net wat minder last van en minder snel droge ogen.

Opgemaakt

 

Een wimperkruller van een onbekend merk die ik nooit gebruik mag de prullenbak bezoeken. Zonde om maar te liggen. Ik gebruik ‘m bijna nooit omdat ik niet echt verschil zie helaas.

De eyeliner pen van Make up for ever heb ik echt heel lang gebruikt! Het verbaasde me voor een stiftje! Mooi zwart en heel fijn in gebruik. Ik heb nog eyeliners liggen, maar deze houd ik in mijn achterhoofd voor een volgende keer!

Anastasia wenkbrauw gel zat ook een hele tijd geleden in de Beautybox. Doordat de verpakking dicht is kun je niet goed zien wanneer deze op is. Ik merkte nu dat ik mijn wenkbrauwen alleen aan het borstelen was i.p.v. echt aan het verstevigen dus tijd voor een nieuwe. Deze van Anastasia vond ik fijn, maar ik vind de prijs daarentegen veel te hoog. Dus ik heb nu weer een budget versie van de Hema.

Cleanic wattenschijfjes die ik een poos geleden in een voordeelpak heb gekocht. Ik heb niet echt een voorkeur voor watjes. Mits ze niet gaan pluizen en helemaal uit elkaar vallen. En dat doet deze niet.

En als laatste een nagellakremover van Koh die ik kreeg toen ik voor mijn vakantie nagellak kocht. Het flesje lekte dus dat was een beetje jammer. Verder wel een fijne nagellakremover die vrij goed al mijn nagellak eraf kreeg. En de geur was helemaal niet zo overdreven smerig als de meeste removers.

Zo weer een hele hoop producten opgemaakt! Ik ben benieuwd welke producten volgende maand weer in een opgemaakt artikel te vinden zijn.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.