Opgemaakt december ’17 (o.a. Lush & Rituals)

Opgemaakt december ’17 (o.a. Lush & Rituals)

Vorig jaar heb je ook de producten laten zien die ik de afgelopen maand heb opgemaakt. Ook dit jaar ga ik hiermee door omdat ik het zelf ook leuk vind om terug te kijken. Nu dus de opgemaakt producten van de afgelopen maand december van 2017!

Opgemaakt

opgemaakt

Iwear is mijn go to  lenzenvloeistof. Nog steeds een prima product die makkelijk thuisbezorgd wordt samen met mijn lenzen. Over tandpasta kan ik nooit zoveel boeiends melden. Dus ook niet over de Rapid White tandpasta. Dis qua smaak wel heel lekker subtiel. Ik heb al vaker geurkaarsen gehad van Ikea en veel hiervan ruik ik bijna niet in huis. Deze geurkaars is er eentje uit de speciale collectie die voor kerst uitkwam. In de winkel rook ‘ie zo lekker dat ik het toch maar heb gekocht, maar helaas. In de woonkamer rook ik nog steeds vrijwel niets. Ik maak de geurkaarsen van Ikea die ik nog heb op en daarna koop ik ze niet meer want dit is echt jammer.

opgemaakt

Nee het is (nog) steeds geen zomer, maar toch is de Dove bodylotion opgegaan. Er zat nog een klein beetje in en die heb ik deze maand maar opgemaakt. Voor de zomer rook ik deze bodylotion misschien wel weer, deze is namelijk niet duur maar zorgt met mijn lichte huid toch voor een subtiel tintje zonder dat ik direct helemaal oranje wordt. Dé deodorant die ik altijd gebruik is de Lady speed stick. Ik wil echt geen andere deodorant meer sinds ik deze heb geprobeerd. In Nederland nog niet helemaal handig verkrijgbaar, maar mocht je ‘m ooit in het buitenland tegenkomen dan zou ik je adviseren om er eentje te proberen! In mijn adventskalender van Rituals die ik elke dag heb geopend in december op instagram heb je gezien dat ik deze showerfoam in de geur rosewood & pine open heb gemaakt. DIE GEUR! Echt zo winters lekker. Volgens mij valt deze geurlijn in de limited collectie dus als je ‘m ook nog wilt uitproberen zou ik snel zijn.

opgemaakt

Voor even makkelijk mijn gezicht schoon te maken heb ik de reinigingsdoekjes van Kruidvat gebruikt. Niet aan te raden voor gevoelige ogen en daarna smeren is wel een must. Maar voor een snelle/luie versie maken ze wel je gezicht schoon. Beter is natuurlijk om het echt te reinigen. Winterse dagen vragen om lekker in een warm bad te liggen met fijne producten. Allereerst de christmas cracker van Lush. Dat rook zo lekker naar citroen! Helemaal geen typisch wintergeurtje, maar wel o zo lekker! Wat ook in mijn adventskalender zat was het zakje met christmas crystals van Rituals. De geur was echt mega subtiel, je moest goed ruiken om er überhaupt een geur vanaf te krijgen, maar je kreeg wel een heel lekker ‘zacht’ bad.

 

Zo dat was ‘m weer! Ik ga weer sparen voor de volgende maand.

Liefs, Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.