Opgemaakt in mei 2015

Opgemaakt in mei 2015

Mijn studeerkamer heb ik helemaal onder handen genomen. Alle beautyproducten verzameld (nondeju, wat heb ik er stiekem veel..) en uitgezocht. Dus ik ben weer eens met een schone lei begonnen. Daarom zal het zijn dat ik deze maand maar 3 producten heb opgemaakt. Maar goed, niet erg verder. Ik laat jullie vandaag zien wat ik heb opgemaakt in mei 2015.

opgemaakt mei

Als eerste deze facewash van Garnier. Deze Pure 3 in 1 versie. Deze heeft vrij lang bij mij onder de douche gestaan. En ik gebruikte deze facewash vrijwel alleen als in in bad ging. Je kunt het product op 3 verschillende manieren gebruiken.

1. Als reiniging voor iedere dag,
2. Als scrub, omdat het ook salicylzuur bevat,
3. Als masker.

Vooral met een wat onzuivere huid is product goed. Het bevat kleine scrubdeeltjes die je huid zacht achterlaat. Terwijl het masker hard wordt, door wit klei, wanneer deze een tijdje op je huid heeft gezeten. Voor een keertje te proberen vond ik het prima. Verder zal ik het niet direct opnieuw aanschaffen omdat ik ten eerste meerdere facewash nog heb liggen die ik van mezelf eerst moet opmaken. Ten tweede heb ik niet snel een onzuivere huid, dus is het voor mij soms te ‘agressief’.

opgemaakt mei

Dan een shampoo die ik kocht bij de kapper. Ik had last van roos en een jeukerige hoofdhuid. De kapster raadde mij toen deze shampoo aan van Rimedio. Ik kende het merk totaal niet, maar ik wilde het wel eens proberen. Het zou een shampoo zijn speciaal voor de gevoelige hoofdhuid om deze te kalmeren en tot rust te brengen. De bedoeling is om eerst een klein beetje shampoo in je haar te doen, net zoals je normaal je haren wast. Daarna spoel je dit uit en ga je voor ronde 2. Met het volgende beetje shampoo masseer je je hoofdhuid.

Ik had inderdaad met gebruik van deze shampoo geen last van een jeukende hoofdhuid! De geur is ook prettig, het ruikt namelijk naar bloemige kappersshampoo. Een prachtige omschrijving toch? Omdat je telkens maar een beetje van de shampoo hoeft te gebruiken doe je er wel lang mee. Er zit wel SLS in.

opgemaakt mei

Als laatste een tandenborstel van Oral-B. Prima tandenborstel verder heb ik er niks op- en of aan te merken.

 

Welke producten heb jij opgemaakt deze maand?

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.