Opgemaakt januari 2016

Opgemaakt januari 2016

Vorig jaar gaf ik je elke maand een overzichtje waarbij ik je de producten liet zien die ik de vorige maand had opgemaakt. Daar ga ik ook dit jaar mee door! Februari is inmiddels ook al over de helft, maar ik was er nog niet aan toegekomen om foto’s te schieten. Nu wel dus kijk snel verder om te zien welke producten ik allemaal heb opgemaakt in januari 2016.

opgemaakt

Over de vaseline spray & go bodylotion schreef ik een review. Klik dus hier om hier meer over te weten. Vrij zuinig voor een spray product. Omdat de Lush happy happy joy joy conditioner zo geparfumeerd zou zijn heb ik deze aangeschaft in combinatie met het shampooblokje ‘soak n float’. Ik vond het inderdaad een lekkere frisse geur die mijn haar lekker zacht maakte. De Lush ambrosia scheercrème was een aantal keer in gebruik door mijn man. Helaas werkte het voor hem niet goed, dus aangezien hij nu goed over de datum was heb ik de scheercrème maar weggespoeld. In mijn sporttas zat de Korres showergel. De werking was prima, niks op aan te merken. Maar die geur, het was voor mij  alsof ik schoonmaakmiddel gebruikte. Ik zou het hierom niet opnieuw kopen.

opgemaakt

Een tijd geleden kocht ik het ‘beroemde’  Estée Lauder advanced night repair serum. Echt een goddelijk serum voor mijn gezicht. Ik gebruikte er verder geen crème naast. Dit serum is voor mij voldoende. Een mega zacht huidje wanneer ik opstond. De Rituals fortune scrub heeft een lekkere geur met een vrij harde scrub. Goed om te gebruiken zo eenmaal per week. De verpakking wilde bij mij niet altijd meewerken, vooral het laatste gedeelte is moeilijk om uit de verpakking te krijgen. Maar het is nog steeds een aanrader! Waar ik echt van baal dat dit product op is, is de Diorskin foundation. Ook hier schreef ik een artikel over. Jammer dat deze zo duur is, maar de werking is zo fijn en mooi. Misschien dat ik hem over een tijdje toch weer aanschaf.

opgemaaktZoals ik al eerder vertelde ben ik mijn voorraad met mini’s aan het opmaken. Toevallig deze maand vrij veel parfums. Elke geur die je hierboven ziet liggen vond ik heerlijk. Maar als ik er eentje zou moeten kiezen die er voor mij uitspringt is het de Thierry Mugler Angel geur.

Een geurkaars van Zara Home. Dit is voor mij de tweede kaars die ik van dit merk heb opgemaakt en ik ben echt tevreden over de kwaliteit. Ze branden mooi gelijk op en de geur is door mijn hele woonkamer te ruiken. Zelfs nu kan ik de geur ‘white jasmine’ ruiken, terwijl deze nu al een maand in mijn bakje ligt. Deze kleine versie is 150 gram en heeft 35 branduren.

 

Zo dit waren al mijn producten. In februari zijn er waarschijnlijk een hoop minder producten, maar dat geeft niet. Jullie zien het wel weer verschijnen.

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.