Opgemaakt; juli 2017 (o.a. Estée Lauder & Philosophy)

Opgemaakt; juli 2017 (o.a. Estée Lauder & Philosophy)

Elke maand laat ik je zien welke producten ik de afgelopen maand heb opgemaakt. Door mijn vakantie komt deze blogpost wat later online dan normaal gesproken. Er zitten ook wat producten bij die ik ook in augustus heb opgemaakt op vakantie. Volgende maand zal het vast een karige blogpost geworden. Maar dat zien we dan wel! Nu allereerst de producten van juli!

Opgemaakt

opgemaakt

Lady speed stick

Deze deodorant is echt mijn favoriet. En ik gebruik alleen bij hoge uitzondering een andere deodorant. Net voor mijn vakantie ben ik aan mijn laatste deodorant hiervan begonnen en dus heb ik op vakantie weer uitgebreid ingeslagen. Ik heb nu ook de rollers en de spray gevonden! Dus ik kan weer (heel lang) vooruit.

Rene Furterer Paris

De mini shampoo & conditioner had ik nog liggen en dit vond ik prima op mee te nemen op vakantie. Ik kon er maar één keer mee doen, maar het voelde voor die ene keer best prima aan. Ik kan er verder weinig over zeggen want daar heb ik de producten te weinig voor gebruikt.

Rituals

Rituals geuren en producten vind ik echt geweldig. Ik had nog de mini foaming shower gel in mijn kast liggen. Dus ook die ging mee op vakantie. Het product zelf vind ik sowieso briljant, maar ook de geur is heel lekker kruidig.

Philosophy

De purity made simple van Philosophy is een zeer bekend product. In het begin heb ik er een review over geschreven. Hier was ik destijds helemaal niet mega enthousiast over. Toch ben ik het blijven gebruiken en nu vind ik ‘m wel echt heel fijn. Zeker in combinatie met mijn Clarasonic werkt ‘ie echt heel fijn. Als mijn andere reinigers op zijn dan ga ik denk ik wel een nieuwe flacon halen.

opgemaakt

Rituals

De body mist uit de blossom water lijn ruikt echt heel lekker fris en is heerlijk voor de zomer. Ondanks dat ‘ie echt lekker fris is heeft ‘ie ook wat kruidigs in zich zitten.

Estée Lauder

Deze highlighter / concealer is echt heel fijn in gebruik. Ik kon opeens niet meer verder draaien dus helaas is dit product op. Voor foto’s kun je terugkijken naar de review die ik over dit product heb geschreven.

The body shop

Ik ben normaal gesproken dol op de producten van The Body Shop. Maar dit product werkte echt niet voor mij. Mijn make-up bleef toch nog wat achter en het voelde niet fijn aan bij mijn ogen.

Ziaja

Je hebt de laatste tijd veel producten al kunnen zien van het goede merk Ziaja. Vroeger gebruikte ik dit al en daarna heb ik er lange tijd niks meer mee gedaan. Tot nu toe, want ik gebruik steeds meer producten ervan. Ik ben nog geen product tegengekomen waar ik echt niet blij mee ben. En zeker voor die prijzen ben ik er heel blij mee!

Derlon

Wattenschijfjes van Derlon wat ik kocht bij de Sligro. Prima wattenschijfjes die niet pluizen als je ze gebruikt.

opgemaakt

Primark

Verbazingwekkend lekker! Ik dacht Primark en de prijs… daar zal ik niet veel van hoeven te verwachten. Maar je ruikt ‘m echt heel goed! Ik kan alleen niet meer zien welke geur het is, sorry!

Bros

Stomme muggen en jeukende muggenbulten. Moet ik nog meer zeggen?! Dit werkt tenminste tegen de jeuk.

Neutral

Ik heb deze doekjes allereerst gebruikt voor de hond omdat ze last had van een naar plekje en zo kon ik het even schoonhouden. Daarna heb ik ze gebruikt om make-up van mijn handen af te halen.

Tandpasta

Ik heb twee mini’s opgemaakt & een grote verpakking. Bij tandpasta moet het gewoon lekker smaken en mijn tanden schoon maken. Dat deden ze alle drie.

Wattenstaafjes

Ik heb een doosje wattenstaafjes opgemaakt van de Kruidvat. Niks bijzonders aan.

 

 

Zo dat was ‘m weer!

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.