Opgemaakt juni & juli 2015

Opgemaakt juni & juli 2015

 

Door de drukte van het einde van het schooljaar ben ik in juni er niet aan toegekomen om een opgemaakt artikel te schrijven. Toch heb ik die maand alle producten opgespaard en de producten van de maand juli eraan toegevoegd. Hieronder laat ik je dus alle beauty gerelateerde producten zien die ik in de maanden juni en juli van 2015 heb opgemaakt. Omdat ik de laatste tijd eerst van mezelf producten moet opmaken voordat ik überhaupt nieuwe mag kopen zijn het er een hoop! Sommige producten hadden namelijk niet meer veel nodig om volledig op te gaan.

opgemaakt

Als eerste twee tandpasta’s. Namelijk de prodent white now tandpasta en de colgate max white one. De laatste was een mini verpakking die ik ergens eens bij kreeg. Beide vond ik prima werken. Alleen de prodent white now tandpasta was blauw en dat zag ik overal terug! Mijn hele wasbak, handdoek en ikzelf was blauw. Hierdoor zou ik de volgende keer liever weer kiezen voor een witte tandpasta.

Van Pure moist gebruik ik de lenzenvloeistof voor zachte lenzen. Deze zocht ervoor dat ik de hele dag mijn zachte lenzen in kan houden zonder dat mijn ogen droog aanvoelen en ik geïrriteerde ogen krijg. Cleanic wattenschijfjes zijn ook opgegaan deze maand. Dit zijn grote wattenschijven, handig voornamelijk voor het gezicht. Bij deze verpakking zat ook een desinfecteer doekje die ik een keertje heb kunnen gebruiken.

Nivea heeft fijne reinigingsdoekjes die mijn huid niet irriteren. Soms gebruik ik ze namelijk voor mijn gezicht even snel schoon te maken. Vaak krijg ik dan pijnlijke ogen of wordt mijn huid rood. Bij de doekjes van Nivea heb ik dit nooit. Zijn ook vaak in de aanbieding en dus voor een prima prijsje te koop. Een nagellijm van Nailglue vond ik toen ik mijn beautykast aan het sorteren was. Deze was al uitgedroogd dus mag weg. Aangezien ik nu een cursus nagelstyling met gel doe gebruik ik geen nepnagels meer. Als laatste op deze foto een scheermesje van Venus & Olaz. Hele prettige scheermesjes! Kunnen vrij lang gebruikt worden en omdat het samen is met Olaz zit er al ‘scheerschuim’ op zodat je direct even snel kunt scheren.

opgemaakt

Een deodorant van Lady speed stick. Van dit merk heb ik een hele voorraad. In Polen zijn ze voor niet al te veel geld te koop dus heb ik een tijdje geleden groot ingeslagen. De gelvariant vind ik prettiger dan de stick omdat als de stick op zijn einde raakt hij gaat brokkelen. Ook nog een deodorant van Rituals waarvan de geur goddelijk is! De werking is prima, maar ik verkies de Lady speed stick als het gaat om de werking.

Met dit zomerse weer is een spf niet overbodig. Vooral niet met mijn lichte huid waardoor ik snel verbrand. Ik smeer daarom ook trouw. Ik heb deze fijne opgemaakt van Garnier ambre solair dry protect spf 30. Je hoeft als het ware niet te smeren maar alleen te sprayen. Hierdoor en omdat ‘ie geen plakkerig laagje achterlaat is het fijn om deze in je tas te hebben. Omdat het dus nu zo warm is heb ik geen zin in een zware parfumgeur om me heen. Ik verkies liever wat luchtigere geuren die ik vaker even bij kan spuiten. Deze body shop japanese cherry blossom was een hele prettige geur. Een licht zoetige geur was mijn geur de afgelopen tijd.

opgemaakt

Wat producten voor onder de douche. Guhl shampoo luchtig & fris was inderdaad luchtig en fris. Deze shampoo zorgde ervoor dat mijn haar niet zwaar naar beneden hing, maar dat het inderdaad wat luchtiger aanvoelde. Fijn voor de zomer! De L’oreal elvive nutri-gloss shampoo was een mega voordeelverpakking. Hierdoor heb ik er ook erg lang gebruik van gemaakt helaas. Ik vind het zonde om producten weg te gooien, maar voor mijn haar was dit geen succes. Ik kreeg er een erg jeukende hoofdhuid van en daarom heeft ‘ie zo lang in de douche gestaan totdat mijn man het op had gemaakt.

De Prince shower gel van Lush heb ik zuinig mee gedaan! Zo’n grote fles gaat ook bijna niet op! Deze komt uit de valentijnscollectie, maar wat een heerlijke zoete geur. Normaal ben ik niet van de hele zoete geurtjes, maar deze was echt genieten onder de douche. Ook van Lush de fun zeep. Dit is een grote rol eigenlijk die je voor verschillende dingen kunt gebruiken. Ik heb er zelf telkens een stuk van af gehaald om mee te nemen in bad. Een totale kauwgomballengeur komt je tegemoet met een rood/roze bad als eindresultaat. Tenminste dan heb ik het over het water. Mijn bad bleef gewoon wit. 😉

De Unicura zeep stond in de badkamer. Prima zeep, lekker basic. Heb deze al opnieuw gekocht omdat ik hiermee mijn piercing schoon kan houden. Als laatste de L’oreal casting conditioner die ik bij mijn haarkleur kreeg. Ik heb een poging gedaan mijn haar te kleuren. Zo’n kleurspoeling eigenlijk. Heb er uiteindelijk bijna niks van terug gezien in mijn haar omdat ik niet een hele donkere kleur durfde, maar deze conditioner was fijn! De geur was niet mijn ding, maar de werking zorgde ervoor dat ik glanzend zacht haar overhield.

opgemaakt

Nog twee producten voor onder de douche! De Rituals fortune scrub bevat een fijne soort scrub. De scrubdeeltjes zijn vrij grof maar daar houd ik wel van voor mijn lichaam. De geur is wat mandarijnachtig met wat kruidigs erdoor.

Van Dove heb ik vroeger ook vaak de shampoo en conditioner gehad totdat mijn haar er niet meer tegen kon. Laatst heb ik wel wat conditioner gekocht namelijk de Dove nutritive solutions daily care conditioner en ik kon er weer tegen! En het maakt mijn haar zo lekker zacht.

opgemaakt

 

De laatste drie producten van de twee maanden! Als eerste de Nivea soft crème. Heerlijk als basic bodylotion of crème voor het gezicht. Prima en verder niks op aan te merken. Dan de Nivea oogmake-up remover die twee lagen bevat. Even schudden voor gebruik en het zorgt er gemakkelijk voor dat je make-up verwijderd is voordat je het weet. Bij mij liet het geen vettig laagje achter wat ik erg prettig vind.

Dan heb ik in mei? de Sephora miccelair water gekocht. Een mega handige verpakking en het water deed z’n werk. Maar als ik ‘m vergelijk met de Nivea versie of de Bioderma versie vind ik dat het tegenvalt. Ik moet hiermee dan toch net wat harder boenen voordat echt alles weg is.

Nondeju, dat waren een hele hoop producten! Mijn kast is weer wat leger en een excuus om op vakantie toch weer eens even rond te kijken.

Welke producten heb jij opgemaakt deze maand?

Liefs,

Liza

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.