Opgemaakt maart 2016 (o.a. Urban Decay/Lady speed stick)

Opgemaakt maart 2016 (o.a. Urban Decay/Lady speed stick)

In de maand februari heb ik echt maar heel weinig opgemaakt. Dat heb je kunnen zien in dit artikel. Deze maand zijn er een hoop meer spullen opgegaan! Dus ik laat je in de komende foto’s en tekst zien en lezen wat ik afgelopen maand (maart) heb opgemaakt aan producten. Meer ruimte in mijn kast en steeds minder spullen die ik weg kan gooien omdat ze niet meer goed zijn. Ik ben dus goed op weg.

maart

De eerste foto, dus de eerste opgemaakte producten van maart. Als eerste is helaas het poeder van Urban Decay opgegaan. Hier heb ik toen ik ‘m kocht een review van geschreven die je hier kan vinden. Een heel fijn poeder die ervoor zorgde dat mijn make-up vrijwel de hele dag goed bleef zitten. Eentje om te onthouden in de toekomst! Daarnaast een vast zeepje van Sabon. Deze is nog niet echt op, maar ligt nu in bij de kraan. De verpakking kan dus alvast weg en daarom heb ik het in mijn opgemaakt bakje gegooid. Voor nu kan ik zeggen, een prima zeepje die lekker ruikt. Af en toe vind ik het lekker om met Zwitsal in bad te gaan. Ik had nog een grote fles staan en die is nu op. Veel schuim en de geur van Zwitsal vind ik gewoon echt lekker. Een vijl van Kiko. Deed het prima, maar is nu echt bot. Dat is wel vrij snel gegaan dus ik zou het niet snel opnieuw kopen. De colgate tandpasta is al vaker voorbij gekomen. Een basic tandpasta die niet heel heftig smaakt, verder niks boeiends over te melden. Als laatste zie je op de bovenstaande foto de wattenschijfjes van Cleanic. Ik heb nog één verpakking liggen. In eerste instantie was ik heel tevreden over deze watjes, maar nu ben ik blij dat ik ze bijna op heb gemaakt. Ze hebben namelijk de neiging om te gaan pluizen.

maart

De geurkaars is van Ikea, ik weet niet meer precies welke geur hierbij hoort. Ik ruik het namelijk helemaal niet. Voor mij was het nu een normale kaars alleen dan blauw in plaats van wit. De kaars zou ik niet snel opnieuw kopen. Over de Lady Speed stick ben ik heel tevreden! Ik gebruik eigenlijk alleen nog maar deze deodorant, alleen dan verschillende geuren. Ik heb over mijn eerste lady speed stick een review gelezen die je hier kan teruglezen. Het Poolse potje nagellakremover kocht ik obvious in Polen op vakantie. Een prima remover zonder aceton. En dan twee droogshampoos. De eerste is van Batiste. Mijn favoriete droogshampoo aller tijde! Toevallig dit keer de XXL formule gepakt. Werkt echt als een malle! Het voelt hierdoor wel wat stroever aan dan de normale Batiste die ik normaal heb. Dan heb ik toch liever die andere. Toen ik op vakantie ging met vriendinnen wilde ik mini’s meenemen zodat er genoeg ruimte in mijn koffer zou ontstaan voor eventuele dingen die ik nog zou shoppen. Ik nam dus deze droogshampoo mee van Toni & Guy. Ondanks dat deze ook heel goed werkt ga ik liever voor Batiste. Ik heb het idee dat Batiste mijn haar nog iets beter ‘schoonmaakt’ en het minder vet doet lijken. Bij Toni & Guy heb ik meer product nodig voor hetzelfde effect.

maart

Als laatste heel veel mini’s. Zoals ik al vaker vertelde ben ik mijn bak met mini’s aan het opmaken. Naast de mini’s heb ik ook twee mascara’s opgemaakt. Althans ik heb er eentje echt opgemaakt en de andere doe ik weg omdat deze niet voor mij werkt. De mascara van Urban Decay was echt ontzettend fijn, niet zo fijn als de Chanel Le Volume, maar het was prima! Toen deze op was lag er nog een andere mascara in mijn stash. Deze heb ik misschien één week gebruikt toen ik naar de winkel rende om andere te kopen. De ‘So Susan’ mascara doet namelijk helemaal niks voor mijn wimpers. Hoeveel mascara ik ook opdeed het bleef eruit zien alsof ik helemaal niks op mijn wimpers had. Jammer maar helaas.

Zo, bijna 700 woorden aan al mijn opgemaakte producten van de maand maart!

Welke producten heb jij deze maand opgemaakt?

Liefs,

Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.