Opgemaakt; november 2017

Opgemaakt; november 2017

Alsof november voorbij is gevlogen! Heel cliché maar dit is wel echt heel snel voorbij gegaan. We zitten al in de laatste maand van het jaar. De vorige blog waarin ik je de laatste opgemaakt producten heb laten zien is nog niet zo heel lang geleden, maar ik wil weer regelmaat erin hebben dus vandaar maar de 6 producten van deze maand. 

Opgemaakt

opgemaakt

Allereerst Herbal Essences. De laatste tijd gebruik ik bijna geen andere conditioner meer behalve deze. Maakt mij niet uit welke versie ik aanschaf, ik vind ze allemaal lekker ruiken en de prijs is (bij de voordeelshop) goed te doen. Aanrader! Het maakt mijn haar namelijk niet te zwaar maar wel zacht en de geuren zijn fijn. Dan de Nivea douchefoams. Hier heb ik destijds een review van geschreven dus klik HIER om deze te lezen. Als derde op deze foto kun je de shampoo zien van Roverhair. Een kappersshampoo die ik een tijd geleden heb gekocht voor mijn hoofdhuid te kalmeren. Ook hier is een review van te lezen. KLIK

opgemaakt

Niet zo’n hele bijzondere producten, maar wel producten die de afgelopen maand zijn opgegaan. Wattenstaafjes van Cleanic. Zolang ze niet uit elkaar vallen en niet al te veel pluizen ben ik tevreden. Unicura zeep heb ik een tijd geleden gekocht in een aanbieding. Deze giet ik dan om in de zeeppompjes in de keuken, badkamer of toilet. En als aller- allerlaatste van deze blog is het scheermesje van Venus & Olaz. Ook een product wat je al meerdere keren voorbij hebt zien komen. Fijne mesjes die lang scherp blijven. Zodra de ‘kussentjes’ zijn verdwenen gooi ik het mesje ook weg.

Liefs, Liza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.