Opgemaakt oktober 2015

Opgemaakt oktober 2015

In de maand oktober heb ik 12 producten opgemaakt. Voornamelijk fullsize verpakkingen, maar er zitten ook wat testertjes bij. Ik heb laatst namelijk al mijn testertjes bij elkaar gezocht en ze in een mand gestopt. Ik vind het zonde om ze weg te gooien en zo pak ik ze wat sneller. Nu wil ik binnenkort de rest van mijn stash helemaal uitzoeken. Even kijken wat er achter in de kast is beland en ik beter kan weggooien aangezien de datum al lang verlopen is. Misschien een idee voor een reeks opruim artikelen? Let me know!opgemaaktTBS smoky poppy bath bombs

Er zaten 6 halve bath bombs in deze verpakking. Een halve is prima voor in bad. Deze bath bombs schuimen namelijk niet, maar zorgen voor een melkachtig bad met zwarte stippeltjes. De zwarte spikkels zie je ook nog nadat je uit bad bent gestapt, dus even goed wegspoelen. De geur vind ik heerlijk! Poederig met een kruidige ‘na-reuk’. Echt genieten! Deze lijn was limited dus is helaas niet meer verkrijgbaar.

Batiste dry shampoo floral essences

De droogshampoo van Batiste blijft toch mijn favoriet. Ik heb nu weer een nieuwe fles op mijn beautytafel staan. Het maakt mijn haar minder vet al laat Batiste wel een witte waas achter. Maar dat is zo op te lossen door even met je handen door je haar te gaan. Je hebt van dit merk verschillende soorten droogshampoo. Deze ruikt naar bloemetjes en is lekker fris. Aanrader!opgemaakt

Cleanic wattenstaafjes

Ik koop willekeurige wattenstaafjes op het moment dat deze op zijn. Toevallig zijn deze van het merk Cleanic. Maar ik heb totaal geen voorkeur. Ik merk ook eigenlijk totaal geen verschil tussen verschillende merken. In ieder geval zijn er twee doosjes de laatste tijd erdoorheen gegaan.opgemaakt

Estèe Lauder perfectly clean

Een facefoam die ik heb gebruikt in combinatie met mijn Clarasonic. Je hebt hiervan maar één dotje nodig om je gezicht (in combinatie met de Clarasonic) goed te reinigen. Na het reinigen voelt mijn huid niet trekkerig of droog aan, maar gewoon schoon. Het ruikt een beetje zeperig wat ik niet storend maar eerder lekker vind. Fijn spul! Wanneer ik geen product meer in huis heb om mijn gezicht te reinigen dan ga ik bij de parfumerie even denken over deze van Estèe Lauder.

Noa Cacharel bodylotion

Een hele lichte bodylotion die niet echt heel voedend werkt. Wel de heerlijke geur van de gelijknamige parfum. De parfum is inmiddels al een hele poos op en dus nu ook de bodylotion. Noa Cacharel blijf ik een lekkere geur vinden.

Davidoff cool water shower breeze

Deze shower breeze zat in mijn toilettasje die in mijn sporttas zit. Op het moment mag ik niet sporten vanwege een blessure aan mijn voet, helaas. Ik vond het een fijne douchegel voor na het sporten omdat ‘ie net als de parfum lekker fris maar ook kruidig ruikt.

opgemaakt

Theramed 2 in 1 (tandpasta + mondwater) whitening

Een tandpasta. Net als bij wattenstaafjes en wattenschijfjes heb ik niet echt een voorkeur voor tandpasta. Als het maar lekker ‘smaakt’ dan ben ik tevreden. Op veel tandpasta’s van nu staat dat het voor wittere tanden zou moeten zorgen. Ik merk er zelf niet echt veel van. Misschien zou ik het eens moeten bijhouden? In ieder geval werkte deze tandpasta prima en gaf het een lekkere smaak af.

Dove nutritive solutions volume boost conditioner

Een hele lekkere geur kwam er van mijn haar af als ik de conditioner had uitgespoeld. Het is geen typische Dove geur, maar meer een kruidigere versie zonder dat het té is. Mijn haar werd na gebruik luchtig waardoor er wat meer volume in kwam. Volume wil ik vooral bovenop mijn hoofd bij mijn haaraanzet. Maar daar heb ik de conditioner niet gebruikt. Ik gebruik het altijd alleen in de lengte van mijn haar.

Estèe Lauder advanced night repair eye serum

Ik heb het ‘gewone’ serum in de kast staan. Die vind ik heerlijk! Mijn speciale oog producten heb ik niet altijd veel verschil gevoeld. Een tijd geleden heb ik het artikel gelezen van Jetske Ultee waarin ze vertelde dat een goede crème ook prima is voor onder je ogen. Dus sindsdien let ik er niet erg op. Dit serum is wel speciaal voor onder de ogen en daar heb ik ‘m ook gebruikt. Na één keer gebruik kan ik er geen hele review van schrijven. Maar in ieder geval het voelde fijn aan.

Himalaya purifying neem mask

Over dit masker heb ik een review geschreven. Klik HIER om deze te lezen.

Daisy dream Marc Jacobs

Dit vind ik een heerlijk geurtje! Moeilijk om geuren echt te omschrijven, maar ik denk dat vele van jullie deze geur wel kennen al dan niet alleen van naam. Tip om eens te gaan ruiken in de parfumerie!

 

Welke producten heb jij deze maand opgemaakt? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Liza

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.