Opgemaakt; producten van augustus ’17 (o.a. Hema & O’herbal)

Opgemaakt; producten van augustus ’17 (o.a. Hema & O’herbal)

In augustus kwam mijn opgemaakt artikel pas erg laat online. Vanwege mijn vakantie was het allemaal wat later dan normaal. Nu dus de ‘opgemaakt’ van de afgelopen maand augustus. Niet veel producten, maar waar ik wel met plezier gebruik van heb gemaakt.

Opgemaakt

opgemaakt

Elements of home

Deze geurkaars kocht ik bij de Action. Eigenlijk had ik deze kaars gekocht vanwege de verpakking, die ik erg tof vond. Je merkt namelijk weinig van de geur. Als je er echt met je neus bovenop zit zul je wel iets van geur ruiken, maar verder merk je er weinig van.

Hema scented sticks

Deze hebben echt zo lang bij mij in huis gestaan! Afgelopen winter heb ik deze geurstokjes bij de Hema gekocht. In het begin had ik deze in de woonkamer staan, maar toen er warme dagen aankwamen heb ik deze in de badkamer neergezet. De geur is namelijk echt heel warm en kruidig en voor de zomer vond ik dat niet zo lekker. In de badkamer vond ik het wel passen, een heerlijke geur als je de badkamer inloopt.

opgemaakt

O’herbal mask

Het masker van O’herbal is sneller opgegaan dan de shampoo. Over beide producten heb ik destijds een blogpost geschreven. Je krijgt echt ontzettend zacht haar van dit masker!

Zwitsal frozen

Deze Zwitsal zeep kocht ik net als de geurkaars bij de Action. Het kost geen drol en je hebt er lang plezier van. De zeep heeft helemaal geen standaard Zwitsal luchtje eraan hangen. Het is iets frisser en het past op een gekke manier echt bij het thema frozen.

IWear

Dit is mijn lenzenvloeistof die ik al echt lang gebruik.

FM 141

Dit geurtje ruikt heel zwaar en kruidig. Het was niet helemaal mijn ding, maar ik had iets in mijn tas gegooid voor een avondje uit. Volgende keer toch even iets beter ruiken van tevoren. 😉

 

Helemaal niet zoveel producten deze maand. Eens zien wat ik je de volgende maand kan laten zien.

Liefs, Liza

 

Volg:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.